ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΕ 40 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ

 

 

ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΒΕΠΑΠ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

arxpalaim

 

Μπάλα είπαμε, δεν έχει εδώ και καιρό, ούτε για ακόμη αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα λόγω της πανδημίας, αλλά τι να κάνουμε, προέχει η υγεία και μόνο. Βέβαια η μπάλα, το ποδόσφαιρο είναι και πολλά άλλα πράγματα, όπως η αλληλεγγύη, η συνεισφορά και η αγάπη. Και αυτά υπηρετεί με σεβασμό ο ΣΥΒΕΠΑΠ, ο Σύνδεσμος Βετεράνων του ποδοσφαιρικού Αιγάλεω, οι οποίοι εν μέσω της πανδημίας δεν κατέβασαν… ρολά, αλλά αντίθετα, κατάλαβαν ότι σε τέτοια… πολεμική κατάσταση που ζούμε, οι ανάγκες της κοινωνίας, και ειδικά των αδυνάμων είναι μεγάλες.

Έτσι λοιπόν, το περασμένο Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2020, ύστερα από πολύ μεγάλη προεργασία (σας έχουμε παραθέσει σχετικά ρεπορτάζ στα προηγούμενα φύλλα μας), στα γραφεία του ΣΥΒΕΠΑΠ, κάτω από την ΘΥΡΑ 12 στο στάδιο «ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΑΥΡΟΘΑΛΑΣΣΙΤΗΣ», τα μέλη του ΔΣ μοίρασαν προϊόντα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης σε 40 συμπολίτες μας και οικογένειες, προκειμένου με αξιοπρέπεια, να έχουν τα απαιτούμενα για την εβδομάδα των Χριστουγέννων.

Οι Βετεράνοι του Αιγάλεω, σχεδόν κάθε εβδομάδα παρέχουν οπωρολαχανικά (τα προσφέρει ο επιχειρηματίας, πρώην Πρόεδρος του Ζέφυρου Αιγάλεω – ιδιοκτήτης της εταιρείας GNV- και χορηγός του ΣΥΒΕΠΑΠ κ. Νίκος Γιοχάλας) και άλλα είδη, σε όλους όσοι έχουν ανάγκη, αλλά ειδικά το περασμένο Σάββατο, κινητοποίησαν τους πάντες, έτσι ώστε οι χριστουγεννιάτικες σακούλες προσφοράς να είναι πολλές και πάρα πολύ γεμάτες, για τους δικαιούχους. Εν’ όψει λοιπόν των Χριστουγέννων, οι σακούλες δεν είχαν μόνο τρόφιμα πρώτης ανάγκης, αλλά και γλυκά και κρασιά, κ.α. πολλά.

 

sypad1

 

proesyv

 

Αξίζει να σημειώσουμε και να μνημονεύσουμε, ότι σε αυτό το κάλεσμα για την ανθρωπιστική δράση, την αλληλεγγύη τους έδειξαν με την προσφορά τους πολλοί παλαίμαχοι της ομάδας του Αιγάλεω, ενώ ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει, για τον μόνιμο χορηγό του ΣΥΒΕΠΑΠ κ. Νίκο Γιοχάλα (φώτο 1), τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Αιγάλεω κ. Άρη Παλτόγλου (φώτο 2), τον Πρόεδρο του Διαγόρα Αιγάλεω κ. Γιαννούλη Καλλίλα (φώτο 3), τον Πρόεδρο του Ζέφυρου Αιγάλεω κ. Βαγγέλη Παπαϊακώβου (φώτο 4), τον Πρόεδρο της Ιεράπολης κ. Μάκη Ζάχαρη (φώτο 5), τον Γενικό Υπεύθυνο του Π.Ο. Θεμιστοκλή Αιγάλεω κ. Γιώργο Κωνσταντόπουλο (6), τον Πρόεδρο του Ορφέα Αιγάλεω κ. Θανάση Τιτόνη (φώτο 7), τον Πρόεδρο των Βετεράνων του Κρόνου Αιγάλεω κ. Μανώλη Σημαντήρα (φώτο 8), όπως και την μεγάλη ελληνική εταιρεία ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, οι οποίοι έκαναν το ανθρώπινο καθήκον τους.

 

sypad2

 

esotpalaim

 

Το παρών στην ανθρωπιστική δράση του περασμένου Σαββάτου, έδωσαν όλα τα μέλη του ΔΣ του ΣΥΒΕΠΑΠ (Φραγκίσκος Μαρτίνος / Πρόεδρος - φώτο 1, Παντελής Τζανουδάκης / Γεν. Γραμματέας – φώτο 2, Κώστας Μπρέχας / Ταμίας – φώτο 3, Γιάννης Σάμιος / Υπ. Δημ. Σχέσεων – φώτο 4, Μέλη: Τάκης Μανδραφλής / φώτο 5, Μπάμπης Σταυρόπουλος / φώτο 6, Θανάσης Κιούρκος / φώτο 8, Τάκης Τσαλαμάγκας / φώτο 7, Άρης Βασιλειάδης/ φώτο 9), τους οποίους σας παραθέτουμε και φωτογραφικά.

 

NEWMAKGNV