Ο ΔΡΑΓΑΤΗΣ (ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ)

ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ – ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

KALDRA

 

 

 

Ο Ηπειρώτης την καταγωγή και Αστυνομικός στο επάγγελμα, Διαιτητής της Ένωσης Ανατολικής Αττικής (ΕΠΣΑΝΑ), Αλέξανδρος Δραγάτης (φώτο), ορίστηκε να διευθύνει τον εντός έδρας αγώνα του Αιγάλεω με τη Νίκη Βόλου για την 5η αγωνιστική της FOOTBALL LEAGUE την προσεχή Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο Δραγάτης που ξεκίνησε να σφυρίζει στα 16 του χρόνια, είναι αξιολογημένος διαιτητής εθνικών κατηγοριών εδώ και 10 χρόνια, καθώς έχει «προϋπηρεσία» τεσσάρων (4) ετών στην Δ΄ Εθνική, 4 χρόνια στην Γ΄ Εθνική, ενώ διαιτητής 2ης κατηγορίας της ΕΠΟ (επίπεδο FOOTBALL LEAGUE), είναι εδώ και δύο (2) σεζόν.

Σε αυτή την 3η σερί παρουσία στην FOOTBALL LEAGUE, ο αγώνας Αιγάλεω – Νίκη Βόλου, είναι ο πρώτος φέτος, για τον Αλέξανδρο Δραγάτη (κάνει ντεμπούτο), σε αυτήν την διοργάνωση.

Την φετινή αγωνιστική περίοδο, ο Δραγάτης στις εθνικές κατηγορίες, έχει σφυρίξει δύο (2) ματς και πιο συγκεκριμένα στην Γ΄ Εθνική. Στις 22 Σεπτεμβρίου 2019 διηύθυνε το ματς Εθνικός – Φωστήρας 0-1 και στις 13 Οκτωβρίου 2019 το παιχνίδι Μοσχάτο – Άγιος Ιερόθεος 3-1.

Επίσης, στην Ένωση του στην Ανατολική Αττική (ΕΠΣΑΝΑ), σε αυτό ξεκίνημα της σεζόν 2019-2020 έχει σφυρίξει τα παιχνίδια της Α΄ κατηγορίας, Άρης Βούλας – Θήσεας / Εθνικός Ν. Μάκρης 1-1 (2η αγωνιστική / 29 Σεπτεμβρίου 2019), Κρυονέρι – Τρίγλια Ραφήνας 0-3 (3η αγωνιστική / 5 Οκτωβρίου 2019), Παλλαυρεωτικός – Άνοιξη 2-1 (3η αγωνιστική / 6 Οκτωβρίου 2019), Παθιακάκης – Άρης Βούλας 0-3 (5η αγωνιστική / 19 Οκτωβρίου 2019), όπως και το ματς της Β΄ ΕΠΣΑΝΑ Παμπαιανικός – Γέρακας 1-1 (5η αγωνιστική / 20 Οκτωβρίου 2019).

Ο Δραγάτης δεν είναι ο μόνος διαιτητής στην οικογένεια, καθώς ο αδελφός του Δημήτρης (επίσης αστυνομικός στο επάγγελμα), είναι και αυτός διαιτητής, ο οποίος ως αξιολογημένος ρέφερι (δεν είναι πλέον) της ΕΠΣ Χαλκιδικής σφύριξε σε εθνικές κατηγορίες, ενώ πριν λίγο καιρό πήρε «μεταγραφή» για την ΕΠΣ Μακεδονίας.

Να θυμίσουμε ότι κατάγονται από την Ήπειρο, όπου πριν από καμιά 20αριά χρόνια, ο σύνδεσμος Ηπείρου, είχε αξιολογημένο επόπτη στην Α΄ Εθνική τον Θανάση Δραγάτη (συνήθως έπαιζε ως βοηθός επόπτης του γνωστού ρέφερι Θανάση Μπριάκου).

Αξιοσημείωτο είναι επίσης, ότι μετά τον αγώνα του Αιγάλεω με τον Ασπρόπυργο την περασμένη Κυριακή, όπου η ομάδα της πόλης μας ήρθε ισόπαλη εκτός έδρας με σκορ 1-1, η ΠΑΕ Αιγάλεω εξέδωσε ανακοίνωση κατά της διαιτησίας για αυτές τις πρώτες τέσσερις (4) αγωνιστικές, αναφερόμενη ιδιαίτερα στον επόπτη Γουρνιά από την Ανατολική Αττική (ΕΠΣΑΝΑ).

Και σε αυτή την 5η αγωνιστική, η αρμόδια επιτροπή, στον αγώνα Αιγάλεω – Νίκη Βόλου όρισε τον Αλέξανδρο Δραγάτη από την Ανατολική Αττική (ΕΠΣΑΝΑ).

Για να συνοψίσουμε, στον αγώνα Αιγάλεω – Νίκη Βόλου, διαιτητής ορίστηκε ο Δραγάτης από την Ανατολική Αττική, πρώτος επόπτης ο Δημήτρης Βεργέτης από την Αρκαδία (ο αδελφός του Χρήστος, ήταν ο διαιτητής στον αγώνα Αιγάλεω – Καλαμάτα 0-2 της 1ης αγωνιστικής στις 29 Σεπτεμβρίου 2019), δεύτερος επόπτης ο Αλέξανδρος Καραθανάσης από την Ανατολική Αττική, τέταρτη διαιτητής η Ειρήνη Πιγγίου από την Θεσπρωτία και παρατηρητής διαιτησίας ο Σταμάτης Παναγιωτόπουλος από την Αργολίδα.

 

 

 

KALONEWW