ΜΕ ΟΚΤΩ (8)… ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟΥΣ

 

 

 

Η «ΠΡΩΤΗ» ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ 1931

 

 

PAEMEN

 

 

 

Γράψαμε σε προηγούμενο άρθρο μας σχετικά με την πρεμιέρα της ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ 1931 και τους ποιους παίκτες δεν ανανέωσαν την συνεργασία τους για την αγωνιστική σεζόν 2019-2020 και το πρωτάθλημα της Football League.

Σας παραθέτουμε και τους οκτώ (8) ποδοσφαιριστές από το έμψυχο δυναμικό που ολοκλήρωσαν την σεζόν με το Σίτι στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και ανανέωσαν τις συνεργασίες τους με την ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ 1931.

Συνολικά η ομάδα της πόλης μας επέκτεινε τις συμφωνίες της με τους Μιχάλη Παπανικόλα, Μιχάλη Μαρή, Γιώργο Μαγκάκη, Πάολο Φαρινόλα, Γιώργο Τσαφταρίδη, Άγγελο Ζουμπουλάκη, Δημήτρη Γκλώτσο και Γιάννη Ασημέλλη.

Ο Παόλο Φαρινόλα (φώτο / πάνω σειρά / πρώτος από αριστερά) είχε έρθει στο Σίτι το περασμένο καλοκαίρι από τον Αήττητο Σπάτων. Ο Βραζιλιάνος πολιτογραφημένος Έλληνας επιθετικός είναι 35 ετών. Ήρθε στην Ελλάδα το 2001 για λογαριασμό της Ξάνθης. Το 2004 πήγε στον Αχαρναϊκό και ακολούθησαν η Μαρκό, ο Εθνικός, η Βέροια, η Καλλιθέα, ο Απόλλωνας, η Κηφισιά και τελευταίος σταθμός, πριν το Αιγάλεω, ο Αήττητος Σπάτων.

Ο 30χρονος δεξιός μπακ Ανδρέας Ζουμπουλάκης (φώτο / πάνω σειρά / δεύτερος από αριστερά) ήρθε στο Σίτι το περασμένο καλοκαίρι από τον Εργοτέλη, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμη σε Φωστήρα, Καλλιθέα και Θρασύβουλο.

Ο 31χρονος αριστεροπόδαρος αμυντικός χαφ Μιχάλης Μαρής (φώτο / πάνω σειρά / δεύτερος από δεξιά) αποκτήθηκε και αυτός το περασμένο καλοκαίρι από την Προοδευτική, ενώ έχει περάσει ακόμη από Αγία Παρασκευή, Καλαμάτα, Παναχαϊκή, Βύζα Μεγάρων, Αστέρα Μαγούλας, Μανδραϊκό, Πανελευσινιακό, Ιωνικό και Αχαρναϊκό.

Ο 21χρονος τερματοφύλακας Γιάννης Ασημέλλης (φώτο / πάνω σειρά / πρώτος από δεξιά) είχε έρθει στο Αιγάλεω από τον Ερμή Κορυδαλλού το περασμένο καλοκαίρι, έχοντας περάσει ακόμη από Προοδευτική και Ήφαιστο Πειραιά.

Ο Μιχάλης Παπανικόλας (φώτο / κάτω σειρά / πρώτος από αριστερά), που έχει γεννηθεί στις 28 Μαρτίου 1993 και αγωνίζεται ως στόπερ, αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από την Προοδευτική, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμη σε Ολ. Βόλου, Εθνικό, ΑΕ Ιστιαίας και Αχαρναϊκό.

Ο 21χρονος ακραίος μπακ – χαφ (παίζει τόσο δεξιά, όσο και αριστερά) Γιώργος Μαγκάκης (φώτο / κάτω σειρά / δεύτερος από αριστερά), αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι. Σε ηλικία 16 ετών αγωνίστηκε με την Αναγέννηση Άρτας στην Γ΄ Εθνική, ενώ αμέσως μετά έπαιξε σε Σκουφά Κομποτίου και Αμβρακία Κωστακίων.

Ο 29χρονος Γιώργος Τσαφταρίδης (φώτο / κάτω σειρά / δεύτερος από δεξιά) ήρθε το περασμένο καλοκαίρι στο Σίτι από την Κηφισιά, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμη σε Παναχαϊκή, Ιωνικό, Αστέρα Βάρης, Δόξα Βύρωνα και Αθηναϊκό.

Ο 21χρονος υψηλόσωμος πορτιέρο Δημήτρης Γκλώτσος (φώτο / κάτω σειρά / πρώτος από δεξιά) είχε αποκτηθεί από την ΑΕ Ηρακλείου το περασμένο καλοκαίρι.

 

 

FOINIK