… «ΑΠΟΝΤΕΣ» ΑΠΟ ΤΗΝ «ΠΡΩΤΗ» ΤΟΥ ΣΙΤΙ!

PAEAP

 

 

 

Ανοίγει αύριο, Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019, η… αυλαία για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν 2019-2020 και η ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ 1931, ξεκινάει την προετοιμασία της με αγιασμό και ανοιχτή προπόνηση στο δημοτικό στάδιο «ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΑΥΡΟΘΑΛΑΣΣΙΤΗΣ» (στις 7 το απόγευμα), ενόψει του πρωταθλήματος της Football League.

Σε μία ανασκόπηση των πεπραγμένων του προηγούμενου χρονικού διαστήματος, είχαμε πολλές αλλαγές και στο έμψυχο δυναμικό.

Σε αυτό το άρθρο μας, σας παραθέτουμε τους παίκτες που ολοκλήρωσαν την προηγούμενη σεζόν με το Σίτι στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, αλλά η συνεργασία τους δεν ανανεώθηκε.

Στην προκειμένη περίπτωση, παρελθόν από την ομάδα αποτελούν οι Γρηγόρης Παπαζαχαρίας, Φανούρης Γουνδουλάκης, Γιάννης Γιώρας, Αλέξανδρος Ραχήμ, Αλέξανδρος Μπατής, Νικόλαος Μπέλερης, Δημήτρης Βέρμπης και Άντι Ζάχι.

Τέλος εποχής, μετά από 3 χρόνια συνεργασίας και για τον Δημήτρη Βέρμπη (φώτο / πάνω σειρά / πρώτος από αριστερά). Ο 35χρονος φορ – και μία από τις μεγάλες ποδοσφαιρικές… καψούρες των οπαδών του Σίτι σε όλο αυτό το διάστημα - είχε έρθει το καλοκαίρι του 2016 στο Σίτι από τον Πανθηραϊκό, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμη σε Κηφισιά, Ουτερχάκινγκ, Άρη Θεσσαλονίκης, Απόλλωνα Σμύρνης, Ολ. Βόλου και Πιερικό. Νέα ποδοσφαιρική στέγη για τον Δημήτρη Βέρμπη θα είναι η Κηφισιά.

Παρελθόν αποτελεί και ο, Εδεσσαίος την καταγωγή, τερματοφύλακας, Γιάννης Γιώρας (φώτο / πάνω σειρά / δεύτερος από αριστερά), ο οποίος είχε έρθει αρχικά – πριν 4 χρόνια - στο Σίτι από τον Φωστήρα, μεταπήδησε στο Κερατσίνι και ακολούθως είχε επιστρέψει στο Αιγάλεω.

Ο Θεσσαλονικιός κεντρικός αμυντικός Γρηγόρης Παπαζαχαρίας (φώτο / πάνω σειρά / δεύτερος από δεξιά), που είχε αποκτηθεί το περασμένο καλοκαίρι από τον Απόλλωνα Λάρισας (έχει αγωνιστεί ακόμη σε Ηρακλή, Άρη, Απόλλωνα και Δόξα Δράμας), τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Θύελλα Καμαρίου.

Ο πολύπειρος Φανούρης Γονδουλάκης (φώτο / πάνω σειρά / πρώτος από δεξιά) είχε έρθει στο Σίτι το περασμένο καλοκαίρι από την Δόξα Δράμας, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμη σε Καλαμάτα, Πανιώνιο και Πλατανιά.

Ο 27χρονος αμυντικός μέσος Αλέξανδρος Μπατής (φώτο / κάτω σειρά / πρώτος από αριστερά), έπειτα από μία σεζόν στο Αιγάλεω, αποχαιρέτησε την ομάδα της πόλης μας και ήδη ανήκει στο δυναμικό του Αγίου Ιερόθεου. Το Σίτι τον είχε πάρει από το Κερατσίνι, ενώ πιο πριν είχε αγωνιστεί σε Χαϊδάρι και ΑΠΕ Αγία Ελεούσα.

Εκτός πλάνων για τη νέα περίοδο έμεινε και 28χρονος μεσοαμυντικός Νίκος Μπέλερης (φώτο / κάτω σειρά / δεύτερος από αριστερά), που είχε έρθει στο Σίτι πέρυσι το καλοκαίρι από την Προοδευτική, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμη σε Αθηναϊκό, Βύζα Μεγάρων και Φωστήρα.

Τον δρόμο της αποχώρησης… τράβηξε και ο Αλέξανδρος Αμπντέλ Ραχίμ (φώτο / κάτω σειρά / δεύτερος από δεξιά), που έπαιξε στον Σίτι την σεζόν που ολοκληρώθηκε. Είχε αποκτηθεί από τον Παναργειακό, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμη σε Πέλοπα Κιάτου, Αχαρναϊκό, Πανσερραϊκό, Καλαμάτα, Κηφισιά, Κ20 ΑΕΚ, Ολ. Λαυρίου, Σπάρτη, Γλυφάδα, Πανελευσινιακό και Παναρκαδικό. Ήδη ο πρώην παίκτης του Αιγάλεω συμφώνησε με την Ρόδο για τη νέα αγωνιστική σεζόν 2019-2020.

Η ΠΑΕ της πόλης μας δεν ανανέωσε την συνεργασία της με τον 23χρονο Αλβανό μέσο Αντμίρ Ζάχι (φώτο / κάτω σειρά / πρώτος από δεξιά), που είχε έρθει το περασμένο καλοκαίρι στην ομάδα από τον Ταμυναϊκό Εύβοιας, ενώ πιο πριν είχε αγωνιστεί σε Χαλκίδα, Άλιμο, Γλυφάδα και Αγίους Αναργύρους

CLAJNEW