ΕΔΕΙΞΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΜΕ ΤΑ ΖΩΝΙΑΝΑ

 

MEIM18 arxiki

 

Εσωστρέφεια είχε επικρατήσει το τελευταίο δεκαπενθήμερο στις τάξεις του ποδοσφαιρικού Αιγάλεω. Η βαριά εκτός έδρας (στο ουδέτερο γήπεδο του Μπραχαμίου) ήττα της 3ης αγωνιστικής από τον Ηλυσιακό με 3-0 για το πρωτάθλημα του 8ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής και ο αποκλεισμός στο κύπελλο ΕΠΣΑ από τον Άρη Πετρούπολης, δεν ήταν και ότι καλύτερα γεγονότα για το αγωνιστικό τμήμα, που έχει ξεκινήσει με φιλοδοξίες την σεζόν. Αυτά τα έβαλε στην άκρη το Σίτι και σήμερα το μεσημέρι της 5ης Νοεμβρίου 2017 η ιστορική ομάδα της πόλης μας έδειξε χαρακτήρα επικρατώντας με 2-0 επί του Ερμή Ζωνιανών στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής, στον αγώνα που διεξήχθη στο δημοτικό στάδιο «ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΑΥΡΟΘΑΛΑΣΣΙΤΗΣ», όπου για μία ακόμη φορά οι φίλοι του Αιγάλεω έδωσαν δυναμικό παρών και συμπαραστάθηκαν στην προσπάθεια της ομάδας.
Οι παίκτες του Ηλία Καλοπήτα μπήκαν στο γήπεδο αποφασισμένοι για τη νίκη. Ξεκίνησαν δυναμικά και στα πρώτα λεπτά έχοντας αναλάβει την πρωτοβουλία των κινήσεων, δείγμα των διαθέσεων τους, είχαν δύο καλές στιγμές με σουτ του Σπανού. Στο 9΄ στην πρώτη αντίδραση του Ερμή Ζωνιανών και από τις ομολογουμένως λίγες στιγμές, που οι φιλοξενούμενοι έδειξαν επικίνδυνοι, ο διαιτητής είδε παράβαση σε τάκλιν του Δάρρα (φώτο – 1ος από δεξιά) εντός της περιοχής και υπέδειξε αβίαστα την εσχάτη των ποινών. Το πέναλτι του Σταθούλη απέκρουσε ο Κατσούλης (φώτο – 3ος από αριστερά) και έδωσε να ώθηση στους παίκτες του Αιγάλεω. Το Σίτι συνέχισε να ελέγχει και να πιέζει την φιλοξενούμενη ομάδα. Στο 34΄ έπειτα από κόρνερ του Ψυχογιού ο Σαπαλίδης (φώτο – 2ος από αριστερά) με κεφαλιά πέτυχε το 1-0. Ο αγώνας μέχρι την λήξη του ημιχρόνου, αλλά και στις αρχές της επανάληψης συνεχίστηκε στο ίδιο τέμπο, με το Αιγάλεω να κυριαρχεί και στο 48΄, μετά από κόρνερ, πάλι του Ψυχογιού, ο Μεϊμάρογλου (φώτο – 1ος από αριστερά) με κεφαλιά έκανε το 2-0. Στο 55΄ ο Δάρρας είδε την 2η κίτρινη κάρτα για φάουλ (η 1η στην φάση του πέναλτι για διαμαρτυρία) και άφησε το Αιγάλεω με 10 παίκτες. Ο Καλοπήτας αναδιάταξε τα πλάνα του, περνώντας τον Παπουτσή στον αγωνιστικό χώρο και κλείνοντας διαδρόμους, αλλά και πάλι το Αιγάλεω δεν δέχθηκε ιδιαίτερη πίεση μέχρι την λήξη του αγώνα – αντίθετα προσπάθησε να δημιουργήσει και έχασε ευκαιρίες με τους Βέρμπη, Ψυχογιό – και έφτασε εν τέλει σε μία δίκαιη και άνετη επικράτηση.
Κακή η διαιτησία του Βλάχου από την Ένωση Ανατολικής Αττικής, με βοηθούς τους Βιτσεντζάτο (Ανατολικής Αττικής) και Λυρή (Λέσβου).
Έπειτα από 5 αγωνιστικές το Αιγάλεω είναι στην 4η θέση του 8ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής με 7 βαθμούς έχοντας 2 νίκες, μία (1) ισοπαλία, μία (1) ήττα, ένα (1) ρεπό και τέρματα 3-3. Την επόμενη αγωνιστική (6η) το Σίτι υποδέχεται στο ντέρμπι του ομίλου, τον πρωτοπόρο στην βαθμολογία, Ηρόδοτο (13 βαθμούς, 4 νίκες, μία – 1- ισοπαλία).
ΑΙΓΑΛΕΩ: Κατσούλης, Κάρδαρης, Κοντιζάς, Δάρρας, Μεϊμάρογλου, Γούλας, Σαπαλίδης, Σκοπελίτης, Βέρμπης, Τσαρκάνι (19΄ Ψυχογιός – 78΄ Σταύρου Θ.), Σπανός (58΄ Παπουτσής).


 Αύριο θα εκτιμηθεί η κατάσταση του Τσαρκάνι, ο οποίος χτύπησε χαμηλά στον αστράγαλο και αντικαταστάθηκε.