ΜΕΓΑΛΗ Η ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ

 

ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

AKARX

 

 

Τεράστια είναι η δυναμική, που αναπτύσσουν οι ποδοσφαιρικές ακαδημίες του ΑΟ Αιγάλεω και ειδικά τα τελευταία τρία έτη. Από τότε που ανέλαβε η διοίκηση Παλτόγλου και τέθηκε επικεφαλής εκ μέρους του ΔΣ στις ακαδημίες της ομάδας, ο Αντιπρόεδρος κ. Αντώνης Τιρτιράκης, κάθε χρόνο η διαφορά είναι πάρα πολύ μεγάλη. Εδώ και λίγες μέρες, από τις 25 Αυγούστου έχουν ξεκινήσει οι εγγραφές στα τμήματα υποδομών του συλλόγου και η ανταπόκριση από τους γονείς που φέρνουν να παιδιά τους για να εγγραφούν, είναι εντυπωσιακή. Η διαφορά προόδου στο τρόπο λειτουργίας και οργάνωσης των ποδοσφαιρικών ακαδημιών του ΑΟ Αιγάλεω, χρόνο με χρόνο είναι πολύ μεγάλη και αυτός είναι ένας λόγος που όλο και περισσότεροι γονείς και κηδεμόνες εμπιστεύονται τις υποδομές του Σίτι, προκειμένου τα παιδιά τους να μάθουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου και να χαρούν το άθλημα. Γιγαντιαίο αυτό το έργο της αναδιοργάνωσης των ακαδημιών του ΑΟ Αιγάλεω, το οποίο θέλει και κόπο και υπομονή και χρόνο και μεράκι…

 

AKAIG5

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ κ. ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΙΡΤΙΡΑΚΗΣ

 

Πέρα από τον κ. Αντώνη Τιρτιράκη, ο οποίος έχει την ευθύνη της διοικητικής μέριμνας, αλλά και ως άνθρωπος το μεγάλο όραμα του για τις ακαδημίες του Αιγάλεω, να σημειώσουμε ότι για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν ανανέωσε την συνεργασία του ο Υπεύθυνος των Ακαδημιών κ. Χρήστος Αποστολίδης. Σε αυτό το πλάνο – που ξεκίνησε ο Τιρτιράκης - ήρθε πέρυσι, το καλοκαίρι του 2016, να δώσει την δική του τεχνογνωσία και θέληση, ο Χρήστος Αποστολίδης, ένας συμπολίτης μας με πλούσια δράση στο αθλητικό γίγνεσθαι παρά το νεαρό της ηλικίας του. Παλιός ποδοσφαιριστής (σε ομάδες της ΕΠΣ Σερρών), αλλά και διαιτητής των συνδέσμων Σερρών και Πειραιά με συμμετοχές σε εθνικές κατηγορίες, ο Χρήστος Αποστολίδης «ήρθε και έδεσε» από πέρυσι στο Αιγάλεω, καθώς συνέδραμε κατά μεγάλο βαθμό στο να γίνουν ακόμη καλύτερες οι ακαδημίες της πιο αγαπημένης ομάδας της πόλης. Πιο πριν ο Χρήστος Αποστολίδης ήταν σε ανάλογο πόστο στην Ελλάς Ποντίων, όπου και εκεί είχε να επιδείξει σπουδαίο έργο.
Μετά λοιπόν τον πρώτο επιτυχημένο χρόνο στο Αιγάλεω, ήταν φυσιολογική η ανανέωση της συνεργασίας για δεύτερη χρονιά με το ιστορικό σωματείο και όπως τονίζει ο Χρήστος Αποστολίδης χρειάζεται ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια για να δούμε όλο και περισσότερα παιδιά των γειτονιών της πόλης να γίνονται κοινωνοί της ιδέας που λέγεται ποδοσφαιρικό Αιγάλεω.

 

AKAIG6

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Ο κ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ

 

Η νέα σεζόν 2017-2018 για τις ακαδημίες του ΑΟ Αιγάλεω ήδη έχει ξεκινήσει, καθώς οι εγγραφές άρχισαν στις 25 Αυγούστου, ενώ ο Χρήστος Αποστολίδης από τον περασμένο μήνα έχει ανακοινώσει το οργανόγραμμα για όλα τα τμήματα.


Όσο αφορά σχετικά με πληροφορίες για εγγραφές, ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ: 2105982800 | 6942283828 | 6909154158 — Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. — Νικόλαου Πλαστήρα 20 Αιγάλεω

 

AKAIG3

 

 

AKAIG2

 

 

AKAIG4