ΑΣΤΟΧΙΑ ΣΕ ΕΠΑΦΕΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ…

 

 

 

Λάθη, παραλείψεις, αλλά και αστοχίες πάντα τυχαίνουν. Αλλά αυτά, ίσως, σιγά, σιγά οι παράγοντες του Αιγάλεω που ασχολούνται με τις μεταγραφές (συγκεκριμένοι είναι) θα καταφέρουν να τα ισορροπήσουν. Ελπίζουμε. Πριν από λίγο καιρό παράγοντας της ομάδας μας ανακοίνωσε ότι ο Παναγιώτης Κωνσταντόπουλος (φώτο δεξιά) ήταν μεταξύ αυτών που αποχώρησαν. Τελικά δέκα μέρες μετά ο Κωνσταντόπουλος ανακοινώθηκε στην λίστα μεταξύ αυτών που ανανέωσαν. Σε επικοινωνία που είχαμε με τον αιγαλιώτη ποδοσφαιριστή, μας είπε ότι δεν έχει ανανεώσει ακόμη, είναι σε συζητήσεις με το Αιγάλεω, ενώ παράλληλα έχει και άλλες προτάσεις.
Δεύτερη και αντίστοιχη περίπτωση αυτή με τον νεαρό παίκτη Βαγγέλη Αραμπαντζή (φώτο αριστερά). Παράγοντας του Αιγάλεω, την Τρίτη το πρωί μας ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασία με τον εν λόγω παίκτη. Η είδηση δημοσιεύθηκε στο διαδίκτυο, αλλά και ο Βαγγέλης Αραμπαντζής επικοινώνησε και επεσήμανε ότι δεν έχει ανανεώσει ακόμη. Μικρά τα λάθη, θα βρεθεί λύση τόσο στο επικοινωνιακό, όσο και στις επαφές με τους παίκτες και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους (με το να μείνουν ή, να φύγουν δηλαδή). Ελπίζουμε ότι και οι μεταγραφές θα βγουν στο Αιγάλεω, όπως και ότι ο προπονητής θα δουλέψει καλά την ομάδα. Πέρυσι το καλοκαίρι είχε πανηγύρι σε όλο το Αιγάλεω για τις μεταγραφάρες, τα τεχνικά τιμ και τελικά είδαμε στα μπαράζ όλες τις επενδύσεις του Αιγάλεω…!!! Έπεσαν σαν χάρτινος πύργος…!!! Και έκαναν και κρότο!
 Για την ιστορία, χθες το μεσημέρι Τρίτης το Αιγάλεω πήρε τον φορ του Ατρομήτου Πειραιά Πάρη Δανασή, ενώ το απόγευμα έγινε γνωστή η απόκτηση του τερματοφύλακα Γιάννη Γιώρα που έμεινε ελεύθερος από τον Φωστήρα (ο παίκτης είχε κλείσει δέκα μέρες πριν, καθώς είχε πάρει την προκαταβολή και περίμενε να φύγει από τον Φωστήρα). Οι παίκτες μάλλον θα έρθουν σήμερα Τετάρτη στην πόλη μας και πιο συγκεκριμένα στα γραφεία της ομάδας για να υπογράψουν τις συμφωνίες τους και για να βγάλουν αναμνηστικές φωτογραφίες…