ΧΩΡΙΣΑΝ ΑΙΓΑΛΕΩ ΚΑΙ ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ!

 

 

 

Αποχαιρετισμός σε έναν μεγάλο στο Αιγάλεω, καθώς όπως έγινε γνωστό ο Κώστας Παπουτσής δεν θα είναι στο Σίτι τη νέα αγωνιστική περίοδο 2016-2017 στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΑ. Ο Κάπταιν του Αιγάλεω αποτελεί παρελθόν από τους «κυανόλευκους» και θα συνεχίσει αλλού την καριέρα του. Ένας παίκτης, ο οποίος συνέδεσε το όνομα του με την σύγχρονη ιστορία του Αιγάλεω και ήταν πάντα παρόν στα εύκολα, αλλά και στα δύσκολα.
Η διοίκηση του Αιγάλεω σε ανακοίνωση της αναφέρει μεταξύ άλλων: «… ευχαριστούμε τον ποδοσφαιριστή αλλά και άνθρωπο Κώστα Παπουτσή για την τεράστια προσφορά του στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια. Του ευχόμαστε κάθε καλό σε ότι κάνει στην ζωή του και στον ποδοσφαιρικό του βίο. Το Αιγάλεω πάντα θα αποτελεί την μεγάλη οικογένεια του και ο Κώστας για όλους εμάς θα είναι από τις ιστορικές σημαίες αυτής της μεγάλης ομάδας»!
Ο Κώστας Παπουτσής γεννήθηκε στις 31 Μαρτίου 1979 στην Αθήνα. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία από τους ερασιτέχνες του ΟΣΦΠ και το 1997 αποκτήθηκε από τον Α.Ο. Κέρκυρα. Επόμενος σταθμός του ήταν ο Παναιτωλικός και το καλοκαίρι του 1999 υπέγραψε στο Αιγάλεω, τον σπουδαιότερο σταθμό της καριέρας του. Έπαιξε 8 συνεχόμενα χρόνια μέχρι και το καλοκαίρι του 2007 κατακτώντας έναν τίτλο Β΄ Εθνικής (2001), μια πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας (2003) και μια έξοδο στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ (2004). Με το Αιγάλεω αγωνίστηκε στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ την περίοδο 2004-05. Με την Εθνική αγωνίστηκε στους Ολυμπιακούς του 2004. Συνέχισε την καριέρα του στην Παναχαϊκή (2008 και 2009), την Καλαμάτα, τον Παναιγιάλειο και τον Ιανουάριο του 2011 επέστρεψε στο Αιγάλεω για 6 μήνες, βοηθώντας το στο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής. Το 2011-12 ήταν παίκτης του Μανδραϊκού, αλλά την επόμενη διετία ξαναέπαιξε στο Αιγάλεω, βοηθώντας το να κερδίσει τον τίτλο του 8ου ομίλου της Δ΄ Εθνικής. Με εξαίρεση έξι μηνών που αγωνίσθηκε στον Αμπελακιακό, ο Παπουτσής αποτέλεσε και το 2015 στέλεχος του Αιγάλεω, έχοντας αγωνισθεί και σκοράρει με αυτό σε όλες τις Εθνικές κατηγορίες, αλλά και στο τοπικό πρωτάθλημα Αθηνών. Συνεχίζει τη σταδιοδρομία του στο Αιγάλεω και την περίοδο 2015-16. Μάλιστα κατάφερε να περάσει στη δεύτερη θέση των αρχιπιστών του συλλόγου όλων των εποχών.