ΛΟΥΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΟΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

 

 

Έχουν περάσει πάρα πολλά χρόνια από τότε που έχουμε να δούμε γηγενή παίκτη στην πρώτη ομάδα, στο ανδρικό τμήμα του Αιγάλεω. Μπορεί να έχουν περάσει και 20 χρόνια, όταν σταδιακά οι ακαδημίες του συλλόγου είχαν πάρει φόρα προς τα κάτω. Από την πρώτη στιγμή της ανάληψης της προεδρίας του σωματείου από τον Γιάννη Παλτόγλου, ο εν λόγω παράγοντας είχε δηλώσει ότι οι ακαδημίες της ομάδας θα ανασυσταθούν, θα αναδιοργανωθούν, έτσι ώστε να αποκτήσουν την χαμένη τους αίγλη και σιγά, σιγά, να μπορέσουν οι νεαροί παίκτες να στελεχώσουν και την πρώτη ομάδα. Τις ακαδημίες της ομάδας ανέλαβε ως προς την οργάνωση τους και την εποπτεία τους ο Αντιπρόεδρος της ομάδας κ. Αντώνης Τιρτιράκης, ο οποίος από πέρυσι το καλοκαίρι μαζί με τους συνεργάτες του και τους προπονητές των υποδομών έκαναν σπουδαία δουλειά την σεζόν που ολοκληρώθηκε. Φαίνεται ότι αυτή η δουλειά ξεκίνησε να αποδίδει, καθώς χθες έγινε γνωστό ότι στην προετοιμασία της ανδρικής ομάδας κλήθηκαν για να λάβουν μέρος οι δύο 17χρονοις τερματοφύλακες της ομάδας Νέων του Σίτι, ο Παναγιώτης Πανούσης (δεξιά φώτο) και ο Σπύρος Λούκος (αριστερά φώτο). Επίσης τις επόμενες μέρες θα γίνει γνωστό και το όνομα ενός ακόμη παίκτη από την ομάδα Νέων που έχει επιλεγεί για την προετοιμασία των ανδρών. Η αρχή έγινε και φαίνεται ότι οι ακαδημίες του Αιγάλεω πήρα μπρος…
Ο 17χρονος Σπύρος Λούκος είναι αιγαλιώτης τερματοφύλακας της ομάδας Νέων και παιδί που αγαπάει το Αιγάλεω, ενώ βρίσκεται από πολύ μικρή ηλικία στις ακαδημίες της ομάδας. Ο άλλος 17χρονος τερματοφύλακας Παναγιώτης Πανούσης, ήρθε στο Αιγάλεω τον περασμένο Ιανουάριο από την Κηφισιά 2010, όπου παρά το νεαρό της ηλικίας του είχε συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΠΣΑ. Την σεζόν 2014-2015 είχε 13 συμμετοχές, ενώ την περασμένη περίοδο (2015-2016) από τον Σεπτέμβριο έως τον Ιανουάριο είχε 6 συμμετοχές.
Αξίζει να σημειωθεί ότι την όλη πορεία των τμημάτων παρακολουθούν με ιδιαίτερη προσοχή τα μέλη του ΔΣ και μάλιστα γι’ αυτό το θέμα είχαν ειδική συνάντηση την περασμένη εβδομάδα ο Άρης Παλτόγλου με τον Αντώνη Τιρτιράκη, όπου συζητήθηκαν όλα τα θέματα για τις υποδομές και δόθηκε σε πρώτη φάση η έγκριση για συμμετοχή των δύο τερματοφυλάκων στην προετοιμασία του ανδρικού, ενώ ακολουθούν και άλλοι νεαροί παίκτες.