ΓΙΑ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ ΑΠΟ ΗΛΥΣΙΑΚΟ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ...

 

 

 

Για μια πολύ σπουδαία μεταγραφική κίνηση κινείται το Αιγάλεω ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α΄ Αθήνας, δείγμα του ότι η ομάδα της πόλης μας θέλει να προχωρήσει σε δυνατές μεταγραφές, οι οποίες θα ανεβάσουν πάρα πολύ το επίπεδο της ομάδας και θα την ενισχύσουν καρακόρυφα. Πιο πριν έγινε γνωστό ότι εκπρόσωποι της διοίκησης του ΑΟ Αιγάλεω είχαν συνάντηση με τον Σταύρο Αμανατίδη, ο οποίος έμεινε πριν από τρεις μέρες ελεύθερος από τον Ηλυσιακό και αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.
Ο 31χρονος πολύπειρος μέσος, από τα πιο ποιοτικά και σταθερά χαφ της Γ΄ Εθνικής, ήταν στον Ηλυσιακό τα τελευταία 5 χρόνια και είχε στο παλμαρέ του παραπάνω από 100 συμμετοχές, ενώ μάλιστα ήταν και αρχηγός του Ηλυσιακού.
Αιγάλεω και Αμανατίδης τα είπαν σε πολύ καλό κλίμα, τον παίκτη τον ξέρει καλά ο προπονητής του Σίτι Μάρκος Μαυρομάτης, καθώς και οι δύο είχαν συνεργαστεί στον Ηλυσιακό και όπως λένε καλά πληροφορημένες πηγές θα επέλθει και η οριστική συμφωνία και στο οικονομικό. Εφόσον πραγματοποιηθεί πάντως η μεταγραφή πρόκειται για κίνηση πρώτου μεγέθους, ή, αλλιώς μεταγραφή από το πάνω ράφι…!!!
Να σημειώσουμε ότι στην επίσημη ανακοίνωση του Ηλυσιακού για την λύση της συνεργασίας με τον Σταύρο Αμανατίδη αναφέρθηκαν τα εξής: «Η διοίκηση του Ηλυσιακού ΑΟ ανακοινώνει ότι την νέα αγωνιστική περίοδο δεν θα αγωνίζεται με την φανέλα της ομάδας μας ο αθλητής Σταύρος Αμανατίδης. Ο Σταύρος υπηρέτησε με πίστη και αφοσίωση τον σύλλογο τα τελευταία 5 χρόνια, έχοντας περισσότερες από 100 συμμετοχές με τα κιτρινόμαυρα. Πέρα από την αγωνιστική του παρουσία, ο αρχηγός ξεχώρισε για το ήθος του, αποτελώντας παράδειγμα προς μίμηση για τους συναθλητές του. Έφτασε λοιπόν το πλήρωμα του χρόνου, να γυρίσει σελίδα στην καριέρα του και να αγωνιστεί σε κάποια άλλη ομάδα. Ευχόμαστε στον Σταύρο υγεία και καλή συνέχεια στον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Δε λέμε αντίο, αλλά εις το επανιδείν!».
Από την πλευρά του ο Αμανατίδης στον προσωπικό του λογαριασμό αποχαιρέτησε ως εξής την πρώην ομάδα του: «Ιανουάριος 2011-Ιούλιος 2016..5 χρόνια που είχα την τιμή να βρίσκομαι στην οικογένεια του Ηλυσιακού… Οι αναμνήσεις αμέτρητες, με τα καλά να υπερτερούν κατά πολύ από τα άσχημα… Δυστυχώς, τα πράγματα δεν έρχονται όπως τα θέλουμε πάντα και τη νέα αγωνιστική περίοδο δεν θα είμαι μέλος της ομάδας… Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια (διοικήσεις, προπονητές, συμπαίκτες, φυσιοθεραπευτές, φροντιστες), τους φιλάθλους της ομάδας, τους παλαίμαχους που δίνουν καθημερινά την ψυχή τους για το σύλλογο και τους οργανωμένους οπαδούς που ήταν δίπλα στην ομάδα συνεχώς… Το μόνο που μπορώ να πω, είναι ότι σε κάθε παιχνίδι που αγωνίστηκα, έδινα το 100% για να τιμήσω και τη φανέλα και το περιβραχιόνιο… Ελπίζω να είναι ένα διάλειμμα και όχι το τέλος… Εις το επανιδείν λοιπόν...».