ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΗΛΙΑ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

 

 

Έπειτα από 22 χρόνια ο Ηλίας Νικολαϊδης (φώτο) ανήκει και πάλι στην μεγάλη οικογένεια του ΑΟ Αιγάλεω. Πρόκειται για μία ιστορική επιστροφή, καθώς ο κορυφαίος εν λόγω παράγοντας εισέρχεται στην διοίκηση του Αιγάλεω, έπειτα από 22 ολόκληρα χρόνια. Η επιστροφή του Ηλία Νικολαϊδη οριστικοποιήθηκε χθες αργά το βράδυ Τετάρτης, έπειτα από την συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο κ. Γιάννη Παλτόγλου και τον Β΄ Αντιπρόεδρο κ. Αντώνη Τιρτιράκη, όπου οι τρεις άνδρες έδωσαν τα χέρια και επισημοποίησαν την συμφωνία. Όλα βέβαια είχαν ξεκινήσει την προηγούμενη εβδομάδα όταν ο Ηλίας Νικολαϊδης, υπέβαλλε την παραίτηση του από την διοίκηση της ομάδας της γενέτειρας του την ΑΠΕ Αγία Ελεούσα (στην γειτονική Αγία Βαρβάρα), όπου την σεζόν που ολοκληρώθηκε κατείχε την θέση του Διευθύνοντα Συμβούλου.
Ο Ηλίας Νικολαϊδης, έχει την δική του μεγάλη ιστορία στο Αιγάλεω, καθώς υπήρξε Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Αιγάλεω από το 1985 έως το 1994 και ήταν από τις πλέον εμβληματικές μορφές του Σίτι. Παράγοντας με τεράστια εμπειρία, όπως και με οξυδέρκεια στον τρόπο σκέψης του και στις ενέργειες του, έρχεται να δυναμώσει περαιτέρω διοικητικά το Αιγάλεω και να συμπράξει με τους ήδη παράγοντες προκειμένου η ομάδα να φύγει από τα τοπικά πρωταθλήματα και να επιστρέψει στις εθνικές κατηγορίες. Η αγάπη του Ηλία Νικολαϊδη είναι δεδομένη για την ομάδα της πόλης μας, γεγονός αδιαμφισβήτητο και σίγουρα η έλευση του στους «κυανόλευκους» είναι δείγμα ότι το Αιγάλεω συνεχίζει δυναμικά και κοιτάει μπροστά.
 Το Αιγάλεω μέσο της επίσημης ιστοσελίδας του ανακοίνωσε την πρόσληψη του προπονητή Μάρκου Μαυρομάτη, ενώ επίσης γνωστό έγινε ότι γυμναστής θα είναι ο Γιώργος Πήδουλας.