ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΑΝΤΙ ΣΟΥΡΛΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

 

 

Ο Πέτρος Κωνσταντινίδης αντικατέστησε σήμερα το απόγευμα τον Γιώργο Σουρλή στον πάγκο του Αιγάλεω στον τελευταίο αγώνα του Σίτι για τα μπαράζ ανόδου, όπου η ομάδα της πόλης μας γνώρισε βαριά εντός έδρας ήττα με 4-1 από τον Άγιο Ιερόθεο στο πλαίσιο της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής της μίνι διοργάνωσης.
Ο Σουρλής ήταν ασθενής και τον αντικατέστησε ο βοηθός του Πέτρος Κωνσταντινίδης. Μάλιστα αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας έγινε γνωστή η αποχώρηση του Γιώργου Σουρλή. Στην γραπτή δήλωση ο Σουρλής αναφέρει τα εξής: «Με την ολοκλήρωση των φετινών αγωνιστικών υποχρεώσεων του Αιγάλεω και αναλαμβάνοντας τις προσωπικές ευθύνες που μου αναλογούν για την φετινή πορεία ανακοινώνω την αποχώρησή μου από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.
Αναφορικά με το σημερινή παιχνίδι κόντρα στον Άγιο Ιερόθεο και προς αποφυγήν τυχών παρερμηνειών ή λανθασμένων σκέψεων θα ήθελα να ενημερώσω πως μοναδικός λόγος για τον οποίο και δεν μπόρεσα να παραβρεθώ στον πάγκο της ομάδας ήταν ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζω το τελευταίο διάστημα.
Ευχαριστώ την διοίκηση του ΑΟ Αιγάλεω και τους κ. Γιάννη και Άρη Παλτόγλου, Ευθύμη Μαξακούλη και Αντώνη Τιρτιράκη για την εμπιστοσύνη τους, τους Φώτη Χρυσούλα και Γιάννη Τρίτο για την συνεργασία μας, τους Πέτρο Κωνσταντινίδη και Κώστα Κωνσταντόπουλο που ήταν οι συνεργάτες μου στον πάγκο, αλλά και όλους τους παίκτες που είχα την τιμή να δουλέψω μαζί τους την φετινή αγωνιστική περίοδο.
Ήμουν, είμαι και θα παραμείνω πιστός στρατιώτης του Αιγάλεω και εύχομαι ολόψυχα η ομάδα μας να επιστρέψει γρήγορα στις κατηγορίες που της αξίζει και αρμόζει στην ένδοξη ιστορία της».
Για την ιστορία στον άλλο αγώνα του ομίλου Αετός Κορυδαλλού και Προοδευτική ήρθαν ισόπαλοι 1-1. Στην Γ΄ Εθνική ανέβηκαν η Προοδευτική και ο Άγιος Ιερόθεος.