ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΣΤΙΣ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ;

 

 

 

Πολλά τα σενάρια, ειδικά για την επόμενη μέρα στο Αιγάλεω και τα διοικητικά του, έπειτα και τα όσα διαδραματίστηκαν στην συνάντηση Αιγάλεω – Προοδευτική, όπου είχαμε την διακοπή του αγώνα. Και όταν γράφουμε τα διοικητικά, εννοούμε τις προθέσεις του προέδρου Γιάννη Παλτόγλου και της οικογένειας του, που στηρίζουν έμπρακτα και παντοιοτρόπως το Αιγάλεω, εδώ 20 μήνες σχεδόν. Χθες υπήρχαν δημοσιεύματα, που έκαναν λόγο για σκέψεις του Γιάννη Παλτόγλου, οι οποίες αποτυπώθηκαν με δηλώσεις του γιου του Άρη Παλτόγλου, ο οποίος είναι και αυτός επί ποδός εδώ και 20 μήνες για να αλλάξει επίπεδο και φιλοσοφία αυτός ο ιστορικός σύλλογος.
Από το περιβάλλον Παλτόγλου και λίγες ώρες μετά τα όσα έγιναν στον αγώνα Αιγάλεω – Προοδευτική, καθώς καταλάγιασε ο θόρυβος και οι σκέψεις δεν ήταν εν θερμώ, αυτό που πηγάζει είναι ότι η ομάδα υπό την διοίκηση τους θα τα δώσει όλα σε αυτούς τους δύο εναπομείναντες αγώνες για τα μπαράζ, απέναντι σε εμπόδια, θεούς και δαίμονες, θα δώσει μάχη σε όποια δικαστικά όργανα για τον αγώνα Αιγάλεω – Προοδευτική και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο σεβαστός κ. Γιάννης Παλτόγλου θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα, αμέσως μετά την λήξη των μπαράζ στις 5 Ιουνίου. Οι ίδιες πηγές από το περιβάλλον Παλτόγλου - πράγμα που αποτυπώνεται και στις δηλώσεις του Άρη Παλτόγλου – αναφέρουν ότι ανοίγεται δρόμος στα διοικητικά για την επόμενη μέρα, αλλά πάντα θα είναι δίπλα στον σύλλογο και σε κάθε νέα προσπάθεια, πράγμα που κάνει ο Γιάννης Παλτόγλου εδώ και πολλές δεκαετίες (ως απλός φίλαθλος της ομάδας).
Όσοι ξέρουν τον Γιάννη Παλτόγλου και τον γιο του Άρη, μέσα από τον βίο τους στην προσωπική τους ζωή αλλά και την επαγγελματική πορεία τους, σίγουρα τους ξεχωρίζουν για το ήθος τους, την απλή φιλοσοφία τους, τους χαμηλούς τόνους, τα σταθερά και προσεκτικά τους βήματα και όσο αφορά το Αιγάλεω για την αληθινή αγάπη τους προς την ομάδα. Μόνο επαγγελματίες παράγοντες δεν είναι, ούτε σκοπός τους ήταν να γίνουν γνωστοί μέσο του Αιγάλεω. Ίσως, όπως ήρθαν ήρεμα, έτσι και ήρεμα να θέλουν να αποχωρήσουν.
Ξέρετε, μερικά από τα παραπάνω χαρακτηριστικά, που αναφέρουμε, δεν ταιριάζουν και τόσο με αυτά που πρεσβεύουν οι περισσότεροι «επαγγελματίες» παράγοντες, που ασχολούνται τα τελευταία 20 με 25 χρόνια με ομάδες στο δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Πάντως η οικογένεια Παλτόγλου, ότι και αν γίνει στις 5 Ιουνίου, θα έχει ήσυχη και ξεκάθαρη την συνείδηση της, έχοντας πράξει το καθήκον της σύμφωνα με το ήθος της!