ΠΡΩΗΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (!) ΣΤΟ ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ – ΑΙΓΑΛΕΩ

 

 

Ένας πρώην διαιτητής του συνδέσμου Πειραιά (Ποδοσφαιρική Ένωση στην οποία ανήκει ο Αετός Κορυδαλλού) και νυν διαιτητής Β΄ Εθνικής στον σύνδεσμο Ανατολικής Αττικής, ο Βαγγέλης Κορδολαίμης, ορίστηκε από την αρμόδια επιτροπή διαιτησίας της ΕΠΟ για να σφυρίξει τον κυριακάτικο αγώνα μεταξύ Αετού Κορυδαλλού – Αιγάλεω στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των μπαράζ της ΕΠΟ για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική. 40 διαιτητές έχει στον πίνακα της Β΄ Εθνικής η ΕΠΟ, αυτόν όρισε τελικά.
Ο Βαγγέλης Κορδολαίμης Ευάγγελος γεννήθηκε το 1983 στο Αγρίνιο και το επάγγελμα του είναι Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Είναι διορισμένος δάσκαλος σε παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην περιβαλλοντική εκπαίδευση και υποψήφιος διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών με θέμα που αφορά σε εκπαιδευτικές πολιτικές για την ένταξη των αλλοδαπών μαθητών. Αποφοίτησε από την σχολή διαιτησίας του Συνδέσμου Πειραιά το 2003 και από το 2011 αγωνίζεται στην Β’ Εθνική.
Στα φετινά μπαράζ της ΕΠΟ ο 33χρονος ρέφερι σφύριξε την 1η αγωνιστική τον αγώνα Πύλος – Λέρνα (1-0) και την 2η αγωνιστική το παιχνίδι Αχαϊκή – Αστέρας Αμαλιάδας (2-0).
Βοηθοί του ορίστηκαν οι Πολυχρονιάδης, Ρούντος, επίσης από τον σύνδεσμο Ανατολικής Αττικής, ενώ παρατηρητής θα είναι ο Τριανταφυλλίδης από την Δυτική Αττική.