ΗΠΕΙΡΩΤΗΣ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ

 

 

Ο Αλέξανδρος Κατσικογιάννης, διαιτητής Β΄ Εθνικής του συνδέσμου Ηπείρου, ορίστηκε από την ΕΠΟ να διευθύνει το μεγάλο ντέρμπι του 9ου ομίλου της ΕΠΟ για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική, μεταξύ Αιγάλεω και Προοδευτικής (Τετάρτη 25 Μαίου στο δημοτικό στάδιο του Αιγάλεω), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των μπαράζ. Ο 31χρονος διαιτητής, που ορίζεται και ως 4ος διαιτητής σε αγώνες της Σούπερ Λιγκ, διαιτητεύει τα τελευταία έξι χρόνια στην Β΄ Εθνική και ο Κύρος Βασάρας (Υπεύθυνος Διαιτησίας ΕΠΟ) τον θεωρεί ένα από τα καλύτερα ταλέντα της ελληνικής διαιτησίας και μάλλον προορίζεται για την άνοδο του στην 1η κατηγορία των διαιτητών. Μάλιστα ο Κατσικογιάννης, αμέσως μετά το μπαράζ Αιγάλεω – Προοδευτική, θα μετέχει στην αποστολή ελλήνων διαιτητών στην Στοκχόλμη της Σουηδίας, όπου θα λάβει μέρος σε τουρνουά, αφιερωμένο στον πρώην πρόεδρο της UEFA Λέοναρντ Γιόχανσον.
Πάντως ο Κατσικογιάννης, είχε συμμετοχή και στις πρώτες τρεις αγωνιστικές των μπαράζ. Την 1η αγωνιστική σφύριξε το παιχνίδι του 8ου ομίλου Τηλυκράτης – Αμβρακία (1-1), την 2η τον αγώνα του 6ου ομίλου ΑΟ Σελλάνων – Διαγόρας Σεβαστής (1-1), ενώ χθες Κυριακή σφύριξε τον αγώνα του 3ου ομίλου Πάικο Γουμένισσας – Νάουσα (0-3).
Βοηθοί του Κατσικογιάννη ορίστηκαν οι Σπυρόπουλος, Δουλγεράκης του συνδέσμου Ανατολικής Αττικής, ενώ παρατηρητής θα είναι ο Ανδρέας Ζήσης από την Κορινθία.