ΜΠΛΕ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ

ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΦΙΛΩΝ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

 thira 12 arxiki

 


Μέσα σε γιορτινή και οικογενειακή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (24/1) η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Λέσχης Φίλων Αιγάλεω «Θύρα 12»
Το παρών στην πολύ όμορφη εκδήλωση έδωσε σύσσωμη η διοίκηση του Α.Ο. Αιγάλεω υπό τον πρόεδρο Γιάννη Παλτόγλου, αντιπροσωπείας παικτών της ποδοσφαιρικής ομάδας (Παπουτσής, Σταύρου, Λοϊζίδης, Μηλιώνης), του προπονητή Γιώργου Σουρλή αλλά και πολλών φίλων της ιστορικής και λαοφιλέστατης ομάδας της πόλης μας
Μια Λέσχη που εδώ λίγους μήνες με επίσημη απόφαση της Πολιτείας λειτουργεί απόλυτα νόμιμα και σύμφωνα με τα όσα ορίζει ο Νέος Αθλητικός Νόμος αποτελώντας έτσι την πρώτη αναγνωρισμένη Λέσχη Φιλάθλων στην Ελλάδα.
Άπαντες ευχήθηκαν καλή χρονιά, γεμάτη διακρίσεις κι επιτυχίες για τον σύλλογο, που εκφράζει την πόλη μας.
Ο διοικητικός ηγέτης του «Σίτι» Γιάννης Παλτόγλου στην σύντομη ομιλία του τόνισε «Εύχομαι να έχουμε όλοι μια καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες για την ομάδα μας. Μακάρι όλες οι ομάδες να είναι έτσι αγαπημένες με τους φιλάθλους τους όπως ήμαστε εμείς εδώ στο Αιγάλεω. Εύχομαι η Λέσχη να γίνει ακόμη πιο δυνατή, να βοηθήσει ο Δήμος να αποκτήσει σύντομα έναν μεγαλύτερο χώρο για να μπορεί να προσφέρει ακόμη περισσότερα στην ομάδα μας».
Από την πλευρά του ο τεχνικός του Α.Ο. Αιγάλεω Γιώργος Σουρλής στάθηκε στην ανάγκη για ενότητα, ώστε να επιτευχθούν οι υψηλοί στόχοι της ομάδας:
 «Εύχομαι υγεία και καλή χρονιά και πάντα η  Λέσχη και ο κόσμος του Αιγάλεω να είναι δίπλα στην ομάδα και να την στηρίζει σε κάθε αγώνα της. Η ομάδα χρειάζεται την βοήθεια όλων για να πετύχει τους στόχους της σε μια δύσκολη χρονιά. Όλοι θέλουμε να είστε δίπλα στους παίκτες, να τους ενισχύεται και όλοι μαζί στο τέλος να πανηγυρίσουμε την άνοδο».
Παρών στην κοπή τις πίτας έδωσε και η δικηγόρος Ιωάννα Λαχανά, η οποία  αναφερόμενη για τη Νόμιμη λειτουργία της Λέσχης και την αναγνώρισή της από την Πολιτεία τόνισε «Σήμερα επισφραγίζεται η επίσημη λειτουργία της Λέσχης όχι ως σύνδεσμο με τον παλιό αθλητικό Νόμο. Το ευχάριστο είναι από το Αιγάλεω και είναι ιστορική στιγμή και χαίρομαι πολύ που συνέβαλα σε αυτό. Ξεκινάει μια νέα εποχή. Με τον νέο Αθλητικό Νόμο η Λέσχη Φίλων Αιγάλεω είναι η 1η στον Νομό Αττική και από τις λίγες που έχουν ιδρυθεί στην Ελλάδα. Ελπίζω η νέα αρχή να σηματοδοτήσει επιτυχίες για την ομάδα του Αιγάλεω και να στηρίξει τον αθλητισμό που είναι Πολιτισμός. Ο Δήμος Αιγάλεω αν ενισχύσει την Λέσχη παρέχοντας έναν χώρο θα κερδίσει το στοίχημα γιατί η πόλη είναι συνυφασμένη πλέον με την ομάδα και θεωρώ πως είναι επιτακτική ανάγκη να παραχωρηθεί αυτός ο χώρος στην Λέσχη».
Αξίζει να σημειωθεί, ότι το τυχερό φλουρί της πίτας, το κέρδισε το  μέλος της Λέσχης, ο γνωστός Αλέκος, ο οποίος απέκτησε κι ένα κασκόλ που φρόντισε να φορέσει αμέσως βγάζοντας και αναμνηστική φωτογραφία με τον πρόεδρο της Λέσχης Χάρη Ρηγάτο.


Αναλυτικό φωτορεπορτάζ από την όμορφη τελετή στην εφημερίδα «η πόλη μας» που θα κυκλοφορήσει την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου.

 

thira 12 01

 

 

 

 

thira 12 02

 

 

 

thira 12 03

 

 

 

thira 12 arxiki