ΜΕ ΡΟΥΣΣΟ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΑΦΟΒΟ

 

 

 

Με το νεοαποκτηθέντα Αλέξανδρο Ρούσσο στην αποστολή του, το Αιγάλεω υποδέχεται αύριο το μεσημέρι Κυριακής τον ουραγό Άφοβο για την 17η αγωνιστική του Α΄ ομίλου της Α΄ ΕΠΣΑ. Ο Ρούσσος ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα των προπονήσεων όλη την εβδομάδα και ο προπονητής του Σίτι Γιώργος Σουρλής, μάλλον θα δώσει έστω και λίγο χρόνο συμμετοχής στον ικανότατο επιθετικό, σε αυτό το θεωρητικά εύκολο παιχνίδι. Εύκολο παιχνίδι είναι για πολλούς, αλλά όχι, όμως, για τον Σουρλή, ο οποίος στην τελευταία ομιλία του προς τους παίκτες, τους υπενθύμισε την ζημιά που πήγε να κάνει ο Άφοβος στο παιχνίδι του α΄ γύρου, όταν το Αιγάλεω βρέθηκε να χάνει με 2-1 και τελικά με γκολ στα τελευταία λεπτά, γύρισε το ματς σε 2-3 και η ομάδα της πόλης μας πήρε πολύ δύσκολα αυτούς τους τρεις βαθμούς. «Να είστε σοβαροί. Αυτό είναι το πάν για μένα. Ο Άφοβος μπορεί να είναι ουραγός στην βαθμολογία, αλλά παίζει χωρίς άγχος και μπορεί να κάνει ζημιές. Μην πέσουμε στην παγίδα. Μην τους υποτιμήσετε, θέλω να κυνηγήσετε τη νίκη από το πρώτο λεπτό», είπε μεταξύ άλλων στους παίκτες του ο Σουρλής.
Το Αιγάλεω θέλει τη νίκη για να παραμείνει μόνο πρώτο στην βαθμολογία, να διατηρήσει την διαφορά του από τους διώκτες του και να συνεχίσει την επέλαση για την Γ΄ Εθνική. Ο τεχνικός του Αιγάλεω δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Λοϊζίδη, Κωτσερίδη, Σταύρου. Όλη την εβδομάδα στο τεχνικό κομμάτι ο Σουρλής δούλεψε πάρα πολύ το αγαπημένο του σύστημα 4-2-3-1, με την διαφορά ότι ανέβασε τους παίκτες λίγα μέτρα παραπάνω, όσο αφορά την κάλυψη του χώρου και ζήτησε να πιέζουν ψηλά τον αντίπαλο για να μην του δώσουν την δυνατότητα να έχει εύκολες τις πρώτες μπαλιές.
Να θυμίσουμε ότι στο παιχνίδι του α΄ γύρου (2η αγωνιστική), που διεξήχθη στις 27 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο Νέας Ιωνίας, το Αιγάλεω είχε νικήσει 2-3 (σκόραραν οι Τζανετάκος, Παπουτσής, αυτογκόλ) και η σύνθεση της ομάδας ήταν η εξής: Μουκέας, Ναυπλιώτης (46΄ Τσαρκάνι), Μηλιώνης, Τζαφεράκος (63΄ Τζανετάκος), Παπουτσής, Φουκαράς, Σταύρου, Πασσάς (46΄ Παπαθανασίου), Λοϊζίδης, Πλατανίτης, Κοκκιναράς.