ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΑ … ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΑΙΓΑΛΕΩ ΘΥΡΑ 12

 

 lesxi arxiki

 

 

 

Κάλεσμα στον κόσμο του Αιγάλεω να στηρίξουν την αγαπημένη τους ομάδα με όλες τις δυνάμεις απευθύνει η Λέσχη Φίλων Αιγάλεω ΘΥΡΑ 12. Η Λέσχη Φίλων Αιγάλεω ΘΥΡΑ 12 έγινε εδώ και λίγα 24ωρα η πρώτη στην Αττική και από τις πρώτες στην χώρα μας που λειτουργούν 100% νομότυπα, σύμφωνα με τη νέα νομοθεσία!
Ο λέσχη φίλων του Αιγάλεω, η οποία εδρεύει επί της οδού Αλατσατών 46 έχει πάρει την τελεσίδικη έγκριση λειτουργίας από την Περιφέρεια, αφού έχουν εγκριθεί όλα τα απαραίτητα έγγραφα από την Πολιτεία και καλύπτει πλήρως όλες τις νομικές ντιρεκτίβες του νέου Νόμου Κοντονή, προς τέρψη των οπαδών της λαοφιλέστατης ομάδας της πόλης μας και όχι μόνο!
Η εφημερίδα μας επισκέφτηκε τα γραφεία της Λέσχης και κυριολεκτικά έμεινε κατενθουσιασμένη από τις συνθήκες, το περιβάλλον, την άψογη φιλοξενία αλλά και τον πληρέστατο διάκοσμο από κασκόλ, παλαιότερες εμφανίσεις της ομάδας και από φωτογραφίες κάθε εποχής! Υλικό, που μπορούσε να καθηλώσει τον καθένα, και που μπορούσε να τον ταξιδέψει σε πολύ μεγάλες στιγμές της τεράστιας ιστορίας του συλλόγου σε όλα τα αθλήματα, δείχνοντας παράλληλα την πολύχρονη στενή σχέση των φιλάθλων με τον ΑΟ Αιγάλεω.
Εκεί μας υποδέχθηκε ο ταμίας του Δ.Σ. Νίκος Κωνσταντινίδης, ο οποίος μας έβαλε αμέσως στο κλίμα, εκφράζοντας τα έντονα συναισθήματα που τον καταβάλλουν όλες τις ώρες που βρίσκεται στη πολύ όμορφη διαμορφωμένη αίθουσα.
«Αυτό που θα ήθελα να τονίσω είναι ότι είμαστε η πρώτη Λέσχη στην περιοχή του Λεκανοπεδίου Αττικής, που λειτουργούμε πλέον απόλυτα νομότυπα και από τους πρώτους στην Ελλάδα. Η ιστορία του Αιγάλεω είναι τεράστια και ειλικρινά αισθανόμαστε πολύ μεγάλη ευθύνη για το γεγονός ότι υπηρετούμε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο».
Όταν ρωτήθηκε για τις πτυχές, που οδήγησαν σε αυτό το πολύ όμορφο αισθητικό αποτέλεσμα, ο Νίκος Κωνσταντινίδης, δεν παρέλειψε να σταθεί στην αρωγή των μελών της προηγούμενης Διοίκησης της λέσχης: «Τα παιδιά της προηγούμενης διοίκησης της Λέσχης μας βοήθησαν πάρα πολύ, ώστε να διαμορφώσουμε αυτόν τον χώρο. Με πολύ μεράκι και όρεξη δημιουργήσαμε αυτόν τον όμορφο σύνδεσμο, που παρέχει όλες τις ανέσεις και είναι ανοιχτός σε όλον τον κόσμο του Αιγάλεω. Με δωρεές και παροχές από πολλούς φίλους της ομάδας».
Όταν ρωτήθηκε για το πόσα είναι τα ενεργά μέλη της Λέσχης, ο ταμίας του Διοικητικού Συμβουλίου τόνισε: «Αυτή τη στιγμή μετράμε 80 ενεργά μέλη, με τη προοπτική να αυξηθούν πολύ περισσότερο. Κάνουμε έκκληση σ’ όλο τον κόσμο του Αιγάλεω να συμπαρασταθεί στην ομάδα μας. Ξεκάθαρος στόχος της λέσχης μας είναι να συσπειρώσει τον κόσμο. Άλλωστε, το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός είναι διασκέδαση και αυτό είναι το κοινωνικό μήνυμα που προσπαθούμε να περάσουμε».

 

 

 lesxi 01

 

 

 

 

Lesxi 02

 

 

 

Lesxi 03

 

 

 

Lesxi 04

 

 

Lesxi 05

 

 

Lesxi 06

 

 

 

 

 

Lesxi 07

 

 

 

Lesxi 09

 

 

 

lesxi arxiki