ΜΕ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΞΟΔΟ ΤΟΥ 2016!

 

 

 

Ξεκίνημα για το 2016 και για τον ΑΟ Αιγάλεω, που αύριο το μεσημέρι αγωνίζεται στην Αγία Παρασκευή με την ομώνυμη ομάδα στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Α΄ ΕΠΣΑ. Η ομάδα της πόλης μας, πρωτοπόρος στον όμιλο και το μεγάλο - σίγουρο φαβορί για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική, πάει με αγωνιστικές ελλείψεις στην Αγία Παρασκευή, αλλά το μόνο αποτέλεσμα που υπάρχει στον σύλλογο είναι η νίκη και η διατήρηση της βαθμολογικής διαφοράς από τις υπόλοιπες ομάδες.
Ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Σουρλής δεν θα έχει στην διάθεση του τον κλινήρη Ναυπλιώτη (ταλαιπωρείται από ίωση), τον τραυματία Κωτσερίδη, τον Τσαρκάνι που έχει μεταβεί στις ΗΠΑ για μόνιμη εγκατάσταση, ενώ στην αποστολή δεν μετέχουν και οι νεοαποκτηθέντες Καλτσάς, Αραμπατζής, που υπολογίζονται κανονικά από την επόμενη εβδομάδα. Εκτός πλάνων έχουμε αναφέρει παλιότερα ότι είναι και ο Βασιλάκος.
Όσο αφορά τα σχέδια του Σουρλή για το παιχνίδι, στις τελευταίες προπονήσεις ο εν λόγω τεχνικός δούλεψε πάρα πολύ με τους παίκτες του, όσο αφορά τον τρόπο που θα παίξει η ομάδα, καθώς και στα τρωτά σημεία του αντιπάλου, που θα επικεντρωθεί το Σίτι.
Το κλίμα στις τάξεις του αγωνιστικού τμήματος είναι πολύ καλό, ο ΑΟ Αιγάλεω είναι πρωτοπόρος και οι «κυανόλευκοι» θέλουν να μπουν δυναμικά, νικηφόρα… και με φόρα το 2016.