ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - ΠΗΡΕ ΚΑΛΤΣΑ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

 

 

Την πρώτη του μεταγραφή για το 2016 πραγματοποίησε ο ΑΟ Αιγάλεω, καθώς παίκτης της ομάδας πρέπει να θεωρείται ο Γιώργος Καλτσάς (κεντρική φώτο). Ο 19χρονος ταλαντούχος παίκτης, που αγωνίζεται και στα δύο άκρα της μεσαίας γραμμής, προέρχεται από την ΑΕ ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ, που λαμβάνει μέρος στο πρωτάθλημα της Α΄ Πειραιά, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμη στον Άρη Αμφιάλης και τον Ιωνικό. Ο Καλτσάς τα τρία τελευταία χρόνια και παρά το νεαρό της ηλικίας του, είχε γεμάτες αγωνιστικά σεζόν και σε Άρη Αμφιάλης και Ολυμπιάδα ήταν βασικό στέλεχος. Τον παίκτη παρακολουθούσε από τις αρχές της περιόδου το Αιγάλεω και η ομάδα της πόλης μας προχώρησε σε μία μεταγραφή ενός ταλαντούχου παίκτη, ο οποίος έχει ήδη περγαμηνές και αναμένεται να βοηθήσει αμέσως.

 

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: ΤΣΑΡΚΑΝΙ


Αντίθετα, όμως, με τον Καλτσά, στο Αιγάλεω έχουμε και αποχωρήσεις. Είδηση της τελευταίας στιγμής και μάλλον εκτός προγράμματος, καθώς ήταν από τις βασικές μονάδες του συλλόγου τα δύο τελευταία χρόνια, αποτελεί η αποχώρηση του Τζόϊ Τσαρκάνι, ο οποίος στις 8 Ιανουαρίου μεταβαίνει στις ΗΠΑ για μόνιμη εγκατάσταση. Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός έπαιζε τον τελευταίο ενάμισι χρόνο στο Σίτι και ήταν από τους πιο εξελίξιμους παίκτες των «κυανόλευκων».
Ακόμη, παρελθόν για το Σίτι, τουλάχιστον για τους επόμενους έξι μήνες, αποτελεί ο Παναγιώτης Πλατανίτης, ο οποίος επέστρεψε στην ΑΕ Αιγάλεω, ομάδα από την οποία είχε αποκτηθεί το περασμένο καλοκαίρι. Ο Πλατανίτης επιστρέφει για το υπόλοιπο της σεζόν στην ΑΕ Αιγάλεω, προκειμένου να βοηθήσει τον συμπολίτη σύλλογο στην προσπάθεια που κάνει για την άνοδο από την Γ΄ στην Β΄ ΕΠΣΑ.

 

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: ΠΛΑΤΑΝΙΤΗΣ


Τέλος, εκτός αγωνιστικών πλάνων του τεχνικού της ομάδας Γιώργου Σουρλή, βρίσκεται ο Παναγιώτης Βασιλάκος. Ο 25χρονος στόπερ, που είχε αποκτηθεί το περασμένο καλοκαίρι από τον Βύζαντα, απουσιάζει το τελευταίο διάστημα λόγω βεβαρημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων και δεν ακολουθεί το αγωνιστικό πρόγραμμα.

 

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ