ΜΕ ΜΕΧΜΕΤΟΓΛΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΚΟΚΚΙΝΑΡΑ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

 

 

Τον Χαραυγιακό υποδέχεται σήμερα το μεσημέρι το Αιγάλεω στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Α΄ Αθήνας και η ομάδα της πόλης μας σε αυτό το ντέρμπι θέλει μόνο τη νίκη. Το Σίτι προέρχεται από το εντός έδρας… στραβοπάτημα της προηγούμενης αγωνιστικής με την Δόξα Βύρωνος (0-0) και θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες, κοινώς τις νίκες.
Όσο αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, απών θα είναι ο Νίκος Κοκκιναράς (φώτο δεξιά), ο οποίος υπέστη θλάση στην προπόνηση της Πέμπτης και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για απουσία δύο – τριών εβδομάδων. Αντίθετα με τον Κοκκιναρά, στην διάθεση του προπονητή της ομάδας Γιώργου Σουρλή είναι ο νεοαποκτηθείς Αργύρης Μεχμέτογλου (φώτο αριστερά). Ο 22χρονος επιθετικός, που αποκτήθηκε από τον Πανελευσινιακό, θα είναι στην 18άδα.
Το Αιγάλεω είναι πρωτοπόρο και αήττητο στον όμιλο του και πέρα από όλα η επικράτηση στον αγώνα με τον Χαραυγιακό – που είναι δεύτερος στην βαθμολογία – είναι και θέμα γοήτρου. Η ιστορική ομάδα της πόλης μας, που έχει ξεκινήσει πολύ δυναμικά τη σεζόν, τέτοια παιχνίδια, έστω και δύσκολα πρέπει να τα «καθαρίζει». Σίγουρα κανένα αντίπαλο δεν πρέπει να υποτιμάς, σίγουρα σε κανένα αγώνα δεν μπαίνεις για να βάλεις έτσι απλά… πέντε γκολ γιατί λέγεσαι Αιγάλεω, αλλά επειδή είσαι Αιγάλεω και ο μόνος στόχος σου είναι η άνοδος στην Γ΄ Εθνική, τέτοια παιχνίδια μπαίνεις μέσα και τα κερδίζεις, με πάθος, με δύναμη, με μυαλό, με ψυχή και καλή ποδοσφαιρική λογική.
Στο πλευρό της ομάδας αναμένεται να βρεθούν και πάρα πολλοί φίλοι του Σίτι, οι οποίοι και σε αυτό το ντέρμπι θα δώσουν βροντερό παρών.