ΓΙΑ ΤΟ 5Χ5 ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΜΕ ΤΟ ΡΟΥΦ

 

 

 

Σαββατιάτικος ο εντός έδρας αγώνας του ΑΟ Αιγάλεω με το Ρουφ στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Α΄ ΕΠΣΑ και η ομάδα της πόλης μας φιλοδοξεί να διευρύνει το νικηφόρο σερί της, καθώς ήδη έχει 4 νίκες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές και πάει «φουλ» για το 5Χ5. Αύριο Σάββατο λοιπόν στις 4 το μεσημέρι στο στάδιο «ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΑΥΡΟΘΑΛΑΣΣΙΤΗΣ» η ιστορική ομάδα της πόλης μας υποδέχεται το Ρουφ και στόχος για τον Γιώργο Σουρλή και τους παίκτες του είναι μόνο η νίκη. Οι «κυανόλευκοι» έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές, «χτίζουν» ψυχολογία με τις συνεχόμενες νίκες, ενώ σε κάθε αγωνιστική κάνουν και ένα βήμα παραπάνω όσο αφορά την αγωνιστική τους κατάσταση. Πράγματι είναι μια ομάδα στην οποία προστέθηκαν νέα πρόσωπα το καλοκαίρι, ένας νέος προπονητής ανέλαβε και ένας μόνος στόχος υπάρχει. Η άνοδος στην Γ΄ Εθνική. Διοίκηση, τεχνική ηγεσία και παίκτες γνωρίζουν το καθήκον τους και την κατεύθυνση τους. Γνωρίζουν ότι οι απαιτήσεις είναι μεγάλες, όπως και την προσδοκία των φιλάθλων του Σίτι να παρακολουθούν μία ομάδα, η οποία όχι μόνο να παίρνει τα αποτελέσματα (αν και αυτό είναι τελικά το ζητούμενο στην Ελλάδα), αλλά να παίζει και καλό ποδόσφαιρο. Το Αιγάλεω είναι φέτος «καταδικασμένο» να τα δώσει όλα για όλα και να πετύχει τον στόχο του. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.
Στα αγωνιστικά τώρα. Η ομάδα ολοκλήρωσε σήμερα Παρασκευή την προετοιμασία της. Ο Σουρλής και οι συνεργάτες του, πέρα από τον τομέα τακτικής, στην μίνι ομιλία του προς τους παίκτες επικεντρώθηκε στα ίδια στοιχεία όπως και την περασμένη εβδομάδα. «Μπείτε με καθαρό μυαλό στον αγωνιστικό χώρο… Κάντε στο γήπεδο ότι δουλέψαμε όλη την εβδομάδα στις προπονήσεις… Μην υποτιμάτε τον αντίπαλο και μην χαλαρώνετε… Πιέστε ψηλά και ελέγξτε την μεσαία γραμμή…», ήταν οι γενικές οδηγίες του Σουρλή προς τους παίκτες του Αιγάλεω.
Ο τεχνικός του Σίτι για τον αγώνα με το Ρουφ δεν θα έχει την διάθεση του τον αρχηγό Πάντο Τζανετάκο, ο οποίος προέρχεται από βαριά θλάση στα πλευρά και προτιμήθηκε να προφυλαχθεί στην σημερινή συνάντηση. Επίσης απόν θα είναι και ο Παναγιώτης Βασιλάκος για επαγγελματικούς λόγους.