ΠΑΠΟΥΤΣΗ… ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ!

 

ΑΙΓΑΛΕΩ – ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ 2-1

 

 

 

Ακόμη μία αγχώδη νίκη – αλλά νίκη όπως και να το κάνουμε – πέτυχε το Αιγάλεω, το οποίο στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Α΄ ΕΠΣΑ, νίκησε εντός έδρας με 2-1 τον γείτονα και αξιόμαχο Θρίαμβο Χαϊδαρίου. Ήταν ένα παιχνίδι για… αντίρροπες δυνάμεις. Το Αιγάλεω προερχόταν από δύο νίκες στις δύο πρώτες αγωνιστικές και ο Θρίαμβος από δύο σερί ήττες. Το είχε τονίσει άλλωστε στους παίκτες του Σίτι ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Σουρλής κατά την πρωινή τελευταία προπόνηση του Σαββάτου πριν τον αγώνα. «Ο Θρίαμβος δεν θα έρθει με παραδομένα τα όπλα. Θα έρθει για να παίξει στα ίσα το ματς», είχε πει μέσες άκρες ο Σουρλής. Τελικά το Αιγάλεω πέτυχε την τρίτη σερί νίκη και οδηγεί ως πρωτοπόρο την κούρσα στης βαθμολογίας στον όμιλο του, ενώ ο νεοφώτιστος Θρίαμβος έχει τρεις σερί ήττες.
Η ιστορική ομάδα της πόλης μας μπήκε πιο κεφάτα στον αγωνιστικό χώρο και στο 10΄ με φάουλ του συνήθης και αεικίνητου Κώστα Παπουτσή (φώτο) σημείωσε το 1-0. Ο Θρίαμβος στην πρώτη οργανωμένη επίσκεψη στα καρέ του Αιγάλεω στο 27΄ ισοφάρισε σε 1-1 με κεφαλιά του Παπαναστασίου. Εν συνεχεία και ειδικά με την αρχή της επανάληψης το Αιγάλεω πίεσε και στο 61΄ με πέναλτι που κέρδισε ο Λοϊζίδης, ο Παπουτσής το εκτέλεσε εύστοχα κάνοντας το τελικό 2-1.
Στο 71΄ ο Πλατανίτης απώλεσε καλή ευκαιρία, στο 84΄ ο Παπαναστασίου εκτέλεσε ωραίο φάουλ που απέκρουσε ο Τσαϊλάκης, ενώ στο 89΄ ευκαιρία από το Αιγάλεω είχε ο Κοκκιναράς.
Διακρίθηκαν οι Παπουτσής, Κοκκιναράς και Σταύρου.
ΑΙΓΑΛΕΩ: Τσαϊλάκης, Παπουτσής, Ναυπλιώτης, Μηλιώνης, Κοντιζάς (68΄ Βασιλάκος), Παπαθανασίου, Πλατανίτης (79΄ Τσαρκάνι), Λοϊζίδης, Κοκκιναράς, Φουκαράς (46΄ Πασάς), Σταύρου.