Ο Δ. ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ - «ΠΑΠΙ» - ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ


ΠΕΤΣΕΛΗΣ: «ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ»!


Ο Δημήτρης Παπαϊωάννου – «Παπί» – ο βετεράνος άσος του Αιγάλεω, γέννημα – θρέμμα της ομάδας και της πόλης μας, καθώς και ένα από τα πιο αγαπημένα παιδιά που πέρασαν από την ομάδα, θα είναι νέος Τεχνικός Διευθυντής των ακαδημιών ποδοσφαίρου του Α.Ο. Αιγάλεω, όπως έγινε γνωστό από την διοίκηση.
Όπως αναφέραμε και πριν λίγες μέρες το λιθαράκι του σε αυτό το σπουδαίο βήμα για την αναδιοργάνωση των ακαδημιών θα βάλει και ο γνωστός Αιγαλιώτης Γιώργος Πετσελής, ο συμπολίτης μας ομοσπονδιακός εκλέκτορας των εθνικών ακαδημιών του Μεξικό, που θα έρθει στα τέλη Αυγούστου στην χώρα μας προκειμένου να μεταφέρει την τεχνογνωσία του και την εμπειρία του σε αυτόν τον τομέα.

 

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: ΠΕΤΣΕΛΗΣ


Μάλιστα ο κ. Πετσελής ανέφερε: «Με μεγάλη μου λαχτάρα και αγάπη επιστρέφω στα πάτρια εδάφη, τα αγαπημένα χώματα του Αιγάλεω, της πόλης που μεγάλωσα και με στόχο οι ακαδημίες να γίνουν ξανά παραγωγικές, κατόπιν και δικής μου επιθυμίας. Είναι τεράστια η αγάπη που έχω για τον σύλλογο. Παρά τα πολλά χρόνια μου στο Μεξικό και την επαγγελματική μου σταδιοδρομία στον χώρο του ποδοσφαίρου με ειδίκευση στις ακαδημίες και επιστέγασμα την ανάληψη της Εθνικής ομάδας των ακαδημιών της χώρας αυτής, παραμένω άρρωστος Αιγάλεω. Ήταν όνειρο μου να ασχοληθώ με το Αιγάλεω και ειδικά με τις ακαδημίες του. Η ανάληψη της προεδρίας από τον επιστήθιο φίλο μου από τα παιδικά χρόνια Γιάννη Παλτόγλου μου δίνει την ευκαιρία να προσφέρω με κάθε τρόπο τις υπηρεσίες μου στον σύλλογο. Ξεκαθαρίζω ότι επιστρέφω στο Αιγάλεω μόνο για το μεγαλείο της ομάδας, αλλά για να βάλω και εγώ το λιθαράκι μου στην δημιουργία ακαδημιών, που θα αναγεννήσουν την ομάδα και το Αιγάλεω θα ξαναγίνει ποδοσφαιρομάνα».