ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ:

ΑΙΓΑΛΕΩ - ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ 2-1

 

KERATSINI 1

 

Μεγάλη νίκη πέτυχε το Αιγάλεω σε βάρος του Κερατσινίου με 2-1 και πήρε ανάσα ενόψει των αποφάσεων  που αναμένονται από τις δύο ενστάσεις που εκκρεμούν. Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό με τις δυό ομάδες να τα δίνουν όλα για τη νίκη. Μάλιστα η επιτυχία των γηπεδούχων μπορεί να κριθεί ως ηρωική, καθώς αναγκάστηκαν να κάνουν τρεις αλλαγές λόγω τραυματισμών.
Στο 11΄ ο Μπουγάτσιας ανατράπηκε από τον Παπαδόπουλο και δόθηκε πέναλτυ που χτυπήθηκε δυό λεπτά πιο μετά , λόγω τραυματισμού του παίκτη του Κερατσινίου  πάνω στη φάση (λίγα λεπτά μετά μάλιστα αντικαταστάθηκε). Το πέναλτυ χτύπησε εύστοχα ο Λαμπρογεώργος κάνοντας το 1-0.  Στο 33΄ κεφαλιά του Κουρκούτη , από σέντρα του Τουρνά έφυγε λίγο άουτ .
Στην επανάληψη , το παιχνίδι παίκτηκε πάνω- κάτω και χάθηκαν ευκαιρίες εκατέρωθεν. Έτσι στο 47΄ δυνατό σουτ του Τσαρκάνι υποχρέωσε σε μεγάλη απόκρουση σε κόρνερ τον Μπαλαφούτη, στο 52΄ σουτ του Κουρκούτη βγήκε άουτ ξυστά από το δοκάρι, στο 63΄από κεφαλιά - πάσα του Τουρνά, ο Κουρκούτης σούταρε για να αποκρούσει σε κόρνερ με υπέροχη εκτίναξη ο Τσαϊλάκης και αμέσως μετά στο 64΄ ο Ναυπλιώτης ανάτρεψε το Λαμπρινάτο και δόθηκε πέναλτυ, που εκτέλεσε ο ίδιος ο παθών και ισοφάρισε σε 1-1. Μάλιστα στο 74΄ σε φάση που ο επόπτης δε σημείωσε ολοφάνερο οφσάιντ , ο Μάλλης έχασε μοναδική ευκαιρία για το 1-2, όπως έγινε και στο 79΄, όταν με τον Τσαϊλάκη εκτός εστίας, σουτ του Τουρνά απόκρουσε πριν τη γραμμή ο Σταύρου.
Ο νόμος του ποδοσφαίρου, όμως τιμωρεί και στο επόμενο λεπτό ( 80΄ ) , ο Τσαρκάνι σε φάση διαρκείας στην περιοχή των φιλοξενούμενων , με δυνατό σουτ πέτυχε το 2-1.

 

KERATSINI 2


Πολύ καλή η διατησία το Δασκαλόπουλου από την Κόρινθο που στο 85΄ απέβαλλε με απευθείας κόκκινη το Μαριόλη , ως τελευταίο παίκτη, σε φάουλ έξω από την περιοχή. Οι επόπτες Πετρόπουλος( με εξαίρεση τη φάση του 74΄) και Αναστόπουλος από την Αρκαδία , ήταν επίσησ πολύ καλοί.
ΑΙΓΑΛΕΩ Τσαϊλάκης, Παπουτσής ( 49΄ Ναυπλιώτης), Ταμπάκης, Στριμμένος ( 35΄ Μπιταξής ), Κωνσταντόπουλος, Παπαθανασίου, Κοντιζάς , Σταύρου , Λαμπρογεώργος( 46΄ Βουτυράς), Τσαρκάνι , Μπουγάτσιας
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ Μπαλαφούτης, Φούντας ( 83΄ Πουλάκης). Σκορδίλης , Μαριόλης, Βάττης, Παπαδόπουλος( 20΄ Μάλλης) , Κούντου ( 76΄Διονυσόπουλος), Γκιάτης, Λαμπρινάτος , Τουρνάς, Κουρκούτης
Ευχαριστούμε, τον παρατηρητή του αγώνα κ.Ουλή από την Αργολίδα που μας διευκόλυνε τα μέγιστα στο έργο μας.

                               ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ