ΖΗΤΟΥΜΕΝΗ Η ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ
ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ- ΑΙΓΑΛΕΩ 1-0


Απρόσμενο τέλος με διακωμώδιση του αθλήματος είχε η επεισοδιακή συνάντηση του ΓΣ Αργυρούπολης με το Αιγάλεω που έληξε με νίκη των γηπεδούχων με 1-0 και περίπλεξε τα πράγματα, όσον αφορά την πρωτιά στον όμιλο. Όλα έγιναν στο 82΄, όταν ο Μπουγάτσιας φάνηκε να λακτίζει το Γιαννακούλα, στη γραμμή του πλάγιου άουτ. Ο διαιτητής Σφακιανάκης, έδειξε απευθείας κόκκινη στον επιθετικό του Αιγάλεω, ωστόσο τόσο ο ίδος όσο και οι υπόλοιποι παίκτες των φιλοξενουμένων διαμαρτυρήθηκαν έντονα ότι ο Γιαννακούλας έκανε θέατρο. Αυτό στάθηκε αφορμή να υπάρξει γενικευμένη σύρραξη μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων , που προκάλεσε τη διακοπή του αγώνα για 18΄ .Οι παράγοντες του Αιγάλεω διαμαρτύρονταν συνεχώς στο διαιτητή για την όλη κατάσταση, όμως αυτός αντί να κατευνάσει τους συμπλεκόμενους, έφυγε για τα αποδυτήρια. Όταν επανήρθε το διαιτητικό τρίο , ακολούθησαν άλλες πέντε αποβολές!!!!. Έτσι οι δυό ομάδες έμειναν με οκτώ παίκτες, αφού αντίκρυσαν κόκκινη κάρτα και οι Ν.και Π.Παπαντωνάκης, Ντούβλης από τους γηπεδούχους, ενώ από το Αιγάλεω οι Κοντιζάς και Τσαρκάνι.
Απέμεναν πλέον οκτώ λεπτά και οι καθυστερήσεις, ωστόσο από κοινού παίκτες και συνοδοί του Αιγάλεω αποφάσισαν να παίξουν πασίτσες στο χώρο του κέντρου, δηλώνοντας με έμπρακτο τρόπο, όπως τόνισαν μετά τον αγώνα ,τη διαμαρτυρία τους για τη διαιτησία και τη συμπεριφορά των παικτών του ΓΣ Αργυρούπολης. Ο διατητής Σφακιανάκης , που στάθηκε τελικά ανεπαρκής για τη σημασία ενός τέτοιου παιχνιδιού, βάση του κανονισμού θα έπρεπε να διακόψει τον αγώνα και να κάνει σχετική παρατήρηση στους παίκτες του Αιγάλεω και όχι να σφυρίξει τη λήξη έξι μόλις λεπτά μετά την επανέναρξη.
Αγωνιστικά ο ΓΣ Αργυρούπολης αιφνιδίασε και προηγήθηκε νωρίς στο σκορ ( 1-0), με κεφαλιά του Δρακοντίδη στο 7΄ , που έμελε να του δώσει και τη νίκη. Βασικά κράτησε μακριά από την εστία του στο πρώτο μέρος τους αντίπαλους αμυντικούς και απειλήθηκε μια φορά μόνο στο 21΄, όταν ο Σταύρου από πάσα του Κοντιζά σούταρε ξυστά άουτ.
Στην επανάληψη το Αιγάλεω είχε πλήρη πρωτοβουλία και έχασε ευκαιρίες στο 53΄ , όταν κεραυνός του Παπαθανασίου από 35 μέτρα  πέρασε σύριζα από το αριστερό κάθετο δοκάρι , στο 54΄ όταν κοντινό σουτ του Λαμπρογεώργου από σέντρα του Κοντιζά απόκρουσε ο τερματοφύλακας και στο 71΄, που ήταν το αποκορύφωμα καθώς σουτ του Τσαρκάνι αποκρούστηκε από Λεβέντη και οριζόντιο δοκάρι και στην επιστροφή σουτ του Λαμπρογεώργου έδιωξαν πάνω από τη γραμμή Λεβέντης και αμυντικοί.
ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ Δ.Λεβέντης, Τσάκαλος, Ν.Παπαντωνάκης, Ε. Παπαντωνάκης , Παλόγλου, Ντούβλης, Δ. Λεβέντης. Υφαντής ( 62΄ Γιαννακούλας), Μένταυλος ( 76΄ Μπουσουλόπουλος) , Κοκκινέλλης , Δρακοντίδης
ΑΙΓΑΛΕΩ Χατζάκης, Παπουτσής, Ταμπάκης, Τζωρτζάτος ( 62΄ Βουτυράς), Στριμμένος, Παπαθανασίου ( 76΄ Μπουγάτσιας), Κοντιζάς, Σταύρου, Λαμπρογεώργος, Τσαρκάνι, Μπιταξής

                                                                                ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ