ΕΛΠΙΣ - ΑΙΓΑΛΕΩ 0-1


Συνέχισε τον καλπασμό του για την κατάκτηση της πρώτης θέσης το Αιγάλεω κερδίζοντας εκτός έδρας και την Ελπίδα με 1-0. Η νίκη παίρνει πιο μεγάλες διαστάσεις γιατί οι γηπεδούχοι ειδικά στο πρώτο μέρος , έπαιξαν θαυμάσια , είχαν ευκαιρίες και φάνηκε ότι τους αδικεί η βαθμολογική τους θέση. Οι παίκτες του Αιγάλεω μάλλον υποτίμησαν τους αντιπάλους τους, όμως επηρεάστηκαν και από τις δυό αναγκαστικές αλλαγές που έγιναν λόγω τραυματισμών.
Το παιχνίδι ήταν πολύ αξιόλογο και ποιοτικό και το ότι δεν μπήκαν γκόλ στο πρώτο ημίχρονο είναι άδικο. Οι φιλοξενούμενοι, που μπήκαν δυνατά και στα δυό ημίχρονα, έφτασαν κοντά στο γκολ πρώτοι σε δυό περιπτώσεις στο 8΄ και στο 23΄ με τα σουτ των Βουτυρά και Κοντιζά να φεύγουν μόλις άουτ. Από κει και πέρα έχουμε την αντεπίθεση της Ελπίδας. Στο 26΄ από φάουλ του διακριθέντα Τσιόκα, έγινε κόντρα στην περιοχή ο επερχόμενος Πετανάι σούταρε υποχρεώνοντας το Χατζάκη σε έξοχη απόκρουση σε κόρνερ. Στο 30΄ κοντινή κεφαλιά του Τσονκώφ, έφυγε λίγο άουτ, στο 37΄ο Πετανάι  μόνος σούταρε πάνω στον εξερθόντα Χατζάκη και στο 41΄ ο ίδιος από καλή θέση σούταρε ξυστά άουτ.
Το Αιγάλεω απάντησε στο 43΄ όταν επικίνδυνη σέντρα - σουτ του Σταύρου, έκοψε λίγο πριν τη γραμμή οΤσονκώφ.
Στην επανάληψη η επιθετικότητα των γηπεδούχων κόπασε, καθώς το Αιγάλεω έπαιξε πιο σοβαρά και εκτός των τελευταίων λεπτών πήρε τον πλήρη έλεγχο. Έτσι αφού στο 52΄ σουτ του Βουτυρά βγήκε λίγο άουτ στο 55΄με πλασσέ ο Λαμπρογεώργος πέτυχε το μοναδικό γκολ της συνάντησης ( 0-1). Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για οφσάιντ, όμως όπως έγινε η φάση , αυτό δεν είναι ξεκάθαρο.
Άψογη η διαιτησία του Γκάμαρη και των εποπτών Σαμοϊλη και Δεληθοδωρή.
ΑΙΓΑΛΕΩ Χατζάκης, Παπουτσής , Ταμπάκης, Ναυπλιώτης, Μπιταξής, Παπαθανασίου, Κοντιζάς, Σταύρου, Μπουγάτσιας
 ( 30΄ Λαμπρογεώργος), Τζανετάκος ( 74΄ Κωνσταντόπουλος), Τσαρκάνι ( 3΄ Βουτυράς)
ΕΛΠΙΣ Αργυρόπουλος, Τζωρτζάτος, Καράμπελας, Αντωνίου, Κιουρκατιώτης( 74΄Σταμάτης), Κωνσταντίνου, Τσονκώφ, Στάθης ( 62΄Χαρατσάρης), Πετανάι, Τζεμάλι, Τσιόκας

                                   ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ