ΜΕ 1.000 ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ!

 

Έγινε πριν από λίγες ώρες σε αίθουσα του γηπέδου Νέας Σμύρνης η κεντρική σύσκεψη φορέων σχετικά με την διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου της ΕΠΣΑ μεταξύ Αιγάλεω και Χαραυγιακού. Την ομάδα της πόλης μας εκπροσώπησαν ο πρόεδρος κ. Γιάννης Παλτόγλου ως επικεφαλής, συνοδευόμενος από τον Αντιπρόεδρο κ. Αντώνη Τιρτιράκη και τον ταμία κ. Γιάννη Τρίτο. Το τελικό αποτέλεσμα της σύσκεψης είναι ιδιαιτέρως θετικό για το «στρατόπεδο» του Α.Ο. Αιγάλεω, καθώς έπειτα από σκληρές διαπραγματεύσεις και ισχυρές εγγυήσεις από τους διοικούντες του Α.Ο. Αιγάλεω, οι οποίοι ανέφεραν το αυτονόητο, δηλαδή ότι ο τελικός είναι γιορτή του ποδοσφαίρου, έγινε άρση της πρώτης απόφασης για παρουσία 100 φιλάθλων από κάθε πλευρά και στο γήπεδο την Μ. Πέμπτη 9 Απριλίου στις 4.30 μ.μ. (ώρα έναρξης), το Αιγάλεω θα έχει στην διάθεση του 1.000 εισιτήρια, ενώ ο Χαραυγιακός θα πάρει για τις ανάγκες του 500 εισιτήρια. Για τις ανάγκες των φιλάθλων του Αιγάλεω, οι οποίοι θα παρακολουθήσουν την συνάντηση από την Θύρα 1 (οδός Σοφούλη), θα υπάρχουν δύο εκδοτήρια έξω από την θύρα. Επίσης αποφασίστηκε ότι αρχηγός αποστολής στον τελικό για την ομάδα του Αιγάλεω θα είναι ο κ. Γιάννης Τρίτος.
Στην σημερινή συνάντηση, παραβρέθηκαν η αντιπροσωπεία του Αιγάλεω υπό τον πρόεδρο της κ. Γιάννη Παλτόγλου, εκπρόσωποι του Χαραυγιακού, εκπρόσωποι του Πανιωνίου, δύο μέλη της ΕΠΣΑ, ο Διοικητής του Α.Τ. Ν. Σμύρνης, καθώς και ανώτατο στέλεχος της ΕΛ.ΑΣ από τμήμα κατά της αθλητικής βίας.
Όπως αναφέραμε και παραπάνω, ο κ. Γιάννης Παλτόγλου ανέφερε ότι για το Αιγάλεω, μια από τις πιο ιστορικές ομάδες της Ελλάδας, ο τελικός της ΕΠΣΑ είναι γιορτή και η διοίκηση εγγυάται ότι οι φίλαθλοι της ομάδας μας δεν θα δώσουν το παραμικρό δικαίωμα, πέρα από το να υποστηρίξουν βροντερά και σθεναρά το αγωνιστικό τμήμα, ενώ μέσο της εφημερίδας μας κάνει κάλεσμα σε όλους τους υγιείς φίλους του Α.Ο. Αιγάλεω να δώσουν το παρόν σε ένα παιχνίδι, που αποτελεί πραγματική εορτή του αθηναϊκού ποδοσφαίρου!