fifa arxiki

 

Α.Ο  Α.Ο… ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΟΔΟ

 

ΠΕΥΚΗ - ΑΙΓΑΛΕΩ 0-2

 

Σχετικά εύκολα το Αιγάλεω νίκησε εκτός έδρας με 2-0 την Πεύκη και για πρώτη φορά ξέφυγε τέσσερις βαθμούς από τους διώκτες του. Οι φιλοξενούμενοι σκόραραν νωρίς και από εκεί και πέρα, κοντρόλαραν άψογα το παιχνίδι ώστε να μην κινδυνέψουν. Στο 17΄ λοιπόν ο Παπουτσής χτύπησε φάουλ , η μπάλα κόντραρε μέσα στην περιοχή και έφυγε δυνατά προς τα δίχτυα, όπου ο Αγαπητός με έξοχη εκτίναξη απομάκρυνε, ωστόσο ο ακάλυπτος Μπουγάτσιας στην επαναφορά με κεφαλιά έκανε το 0-1.

fifa 2

 

Μάλιστα στο 21΄ από σέντρα και πάλι του Παπουτσή, ο Μπουγάτσιας παραλίγο να διπλασιάσει, αν ο Αγαπητός δεν έκανε μια μεγάλη απόκρουση.
Η Πεύκη απείλησε για πρώτη φορά στο 42΄ με σουτ του Κιάφα μέσα από την περιοχή που εξουδετέρωσε ο Χατζάκης.
Το Αιγάλεω βγήκε δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο και αφού στο 49΄ ο Μπουγάτσιας σούταρε μόλις άουτ, στο 56΄ κέρδισε πέναλτι . όταν ανατράπηκε από τον Μάτσο. Ο Τζανετάκος το χτύπησε εύστοχα και 0-2.

 

fifa 1

 

Στο 64΄ ο Κόρδας από το σημείο του πέναλτι, έκανε πολύ άσχημο σουτ και στο 75΄ ακυρώθηκε ως οφσάιντ γκολ του Λαμπρογεώργου, στην πρώτη του επαφή με την μπάλα καθώς δευτερόλεπτα πριν είχε μπει ως αλλαγή. Τέλος στο 82΄ δυνατό σουτ του Μπουγάτσια, έφυγε ξυστά άουτ.
Άριστη η διαιτησία του Σφακιανάκη και των εποπτών Ανδρέα Φωτόπουλου και Γιαννόπουλου. Στο 73΄ αποβλήθηκε με δύο κίτρινες ο Κωνσταντόπουλος.
ΑΙΓΑΛΕΩ Χατζάκης, Παπουτσής, Ταμπάκης, Ναυπλιώτης, Μπιταξής, Παπαθανασίου, Κοντιζάς ( 68΄ Βουτυράς), Σταύρου, Μπουγάτσιας, Τζανετάκος ( 75΄ Λαμπρογεώργος). Τσαρκάνι ( 79΄ Κωνσταντόπουλος)
ΠΕΥΚΗ Αγαπητός, Κοκαβέσης, Ανδρέου, Κωνσταντόπουλος, Μεταλινός, Γρίβας ( 68΄ Γκατζιώρας), Κιάφα, Μάτσος, Ιορδανίδης, Θεωδορόπουλος,Βαφειάδης ( 59΄ Κόρδας)
Ευχαριστούμε τους παρατηρητές του αγώνα κκ. Μυτιληναίο και Ξηρογιάννη για τη διευκόλυνση που μας παρείχαν, καθώς ο αγώνας έγινε υπό βροχή στο πρώτο μέρος

 

                              

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ