ΣΑΡΩΤΙΚΟ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ 3-1

ΤΟΝ ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟ

 

 


Πραγματοποιώντας μια από τις καλύτερές του φετινές εμφανίσεις το Αιγάλεω κέρδισε σχετικά εύκολα το Χαραυγιακό με 3-1 και παρέμεινε μόνο και πρώτο στην κορυφή της Α’ ΕΠΣΑ. Παράλληλα το Σίτι έδειξε  έτοιμο αγωνιστικά αλλά και ψυχολογικά για το επόμενο παιχνίδι που είναι το ντέρμπυ της κορυφής με την Αγία Παρασκευή.
Οι γηπεδούχοι κυνήγησαν το γκολ από την πρώτη στιγμή απέναντι σε μια γεροδεμένη ομάδα που δεν κλείστηκε σε καμιά περίπτωση και είχε την ατυχία να κάνει και δυό αναγκαστικές αλλαγές λόγω τραυματισμών.
Στο 8΄ σε σέντρα του Ταμπάκη, παρεμβλήθηκε ο Μπουγάτσιας άλλαξε την πορεία της μπάλας, που πήγαινε για τα δίχτυα, όμως με μια θαυμάσια εκτίναξη  ο Κουρουπάκης την έβγαλε κόρνερ. Σειρά του Τριανταφύλλου στο 11΄ να βγάλει έξοχα  σε κόρνερ , δυνατό σουτ του Μπιτίλη.
Στο 17΄ ο διαιτητής έδωσε πέναλτυ σε ανατροπή του Μπουγάτσια από τον Κουλουρίδη, που εκτέλεσε επιτυχώς ο Τζανετάκος ( 1-0). Στο 35΄ ο Κουρουπάκης έκανε νέα εντυπωσιακή απόκρουση σε εξ΄επαφής σουτ του Μπουγάτσια, ενώ το ημίχρονο έληξε με δύο καλές φάσεις για τους φιλοξενούμενους στο 44΄, όταν ο Ζήσης μόνος πλάσαρε και έσωσε ο Τριανταφύλλου και στο 45΄ , όταν ευθύβολο σουτ του Μπιτίλη έφυγε λίγο άουτ.
Άρχισε δυνατά και στην επανάληψη το Αιγάλεω και στο 48΄ κεραυνός του Τζανετάκου βρήκε το οριζόντιο δοκάρι. Ωστόσο στο 50΄ ο Κοντιζάς βρήκε το Βουτυρά και αυτός μέσα στην περιοχή πέτυχε το 2-0. Στο 57΄ έγινε μια φάση γκραν- γκινιόλ με απανωτά σουτ, στο ύψος του πέναλτυ  των Μπουγάτσια, Κοντιζά και Βουτυρά να προσκρούουν σε σώματα το τελευταίο μάλιστα σε αυτό του Κοντιζά!!!
Η συνεχής επιθετικότητα του Αιγάλεω έφερε και το 3-0 στο 64΄ με φοβερό σουτ του Παπουτσή, από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής.
Ο Χαραυγιακός που ποτέ δεν το έβαλε κάτω μείωσε στο 71΄ σε 3-1 με πλασέ του Ζήση. Στη φάση τραυματίστηκε σοβαρά στο πρόσωπο ο Τριανταφύλλου, που ηρωικά συνέχισε ως τραυματίας μέχρι το 97΄ ώσπου δεν άντεξε και αποχώρησε για να πάρει τη θέση του ο Παπουτσής , αφού είχαν γίνει και οι τρεις αλλαγές, πριν τη φάση του 71΄ .
Τόσο ο Ράμμος που αντικαταστάθηκε στο 19΄ , όσο και ο Τριανταφύλλου μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, με το Ράμμο να έχει σπάσει δάκτυλο του χεριού του και θα υποβάλλονταν σε εγχείρηση.
Πολύ καλή η διαιτησία του Μπακογιάννη και των εποπτών Δόση και Σταύρογλου.
ΑΙΓΑΛΕΩ Τριανταφύλλου, Παπουτσής, Ταμπάκης, Ναυπλιώτης ( 69΄ Στριμμένος ), Μπιταξής, Παπαθανασίου, Κοντιζάς ( 69΄ Τσαρκάνι), Σταύρου, Βουτυράς, Τζανετάκος ( 69΄  Λαμπρογεώργος ), Μπουγάτσιας
                                               ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ