ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΘΥΡΕΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ – ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ

 

 

 

Η διοίκηση του ποδοσφαιρικού Α.Ο. ΑΙΓΑΛΕΩ ακόμη μία φορά προνοεί και αποδεικνύει ότι θέλει όλους τους Αιγαλιώτες δίπλα της σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει ο ιστορικός σύλλογος της πόλης μας στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΑ.
Πριν από λίγο, το ΔΣ του συλλόγου αποφάσισε, τα μέλη της διοίκησης να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδα για την διεξαγωγή του Κυριακάτικου (1 Μαρτίου 2015) μεσημεριανού αγώνα με τον Χαραυγιακό στο δημοτικό στάδιο «ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΑΥΡΟΘΑΛΑΣΣΙΤΗΣ», προκειμένου όλοι οι φίλαθλοι της πόλης μας να εισέλθουν δωρεάν στο γήπεδο και να στηρίξουν σθεναρά την ομάδα σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι με τον Χαραυγιακό.
Η φετινή διοίκηση της ομάδας, αποδεικνύει για ακόμη μία φορά, πως πράττει ότι περνάει από το χέρι της, προκειμένου ο σύλλογος να είναι ισχυρός τόσο εντός, όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων (και φυσικά μέσα σε φίλαθλα πλαίσια), δίνοντας την ευκαιρία, όποτε αυτό είναι δυνατόν, σε όλους τους συμπολίτες μας να έχουν την χαρά να βρεθούν στην έδρα του Αιγάλεω και όλοι μικροί, μεγάλοι, να γίνουν κοινωνοί αυτής της ιδέας που λέγεται Α.Ο. Αιγάλεω.