ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ... ΑΜΟΛΗΣΕΙ ΚΑΛΟΥΜΠΑ Ο Α.Ο. ΑΙΓΑΛΕΩ!

 

Την ευκαιρία να... αμολήσει βαθμολογική καλούμπα έχει ο Α.Ο. Αιγάλεω, σχετικά με τον 2ο όμιλο της Α΄ ΕΠΣΑ και να μείνει μόνος και πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας, έπειτα και από την σημερινή ήττα της Αργυρούπολης με 2-0 στον Άγιο Δημήτριο από την τοπική Θύελλα. Ο Α.Ο. Αιγάλεω παίζει αύριο το μεσημέρι στο Ίλιον με τον Ιάσονα και με νίκη ξεφεύγει με τρεις βαθμούς από τους διώκτες του, ξεκαθαρίζοντας την κατάσταση στον όμιλο.

"Μόνος στόχος η νίκη στο αυριανό παιχνίδι. Σίγουρα το αποτέλεσμα του αγώνα Θύελλα - Αργυρούπολη μας ωφέλησε, αλλά αν θέλουμε να πούμε ότι είμαστε κερδισμένοι από τη εξέλιξη, τότε πρέπει αύριο να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Για να μην μπαίνουμε, όμως, σε τέτοιες διαδικασίες, εμείς κοιτάμε τι κάνει η ομάδα μας και όλοι οι άλλοι ας κάνουν την δουλειά τους. Το Αιγάλεω αύριο πάει έτοιμο και ψυχωμένο για να προσθέσει ακόμη τρεις βαθμούς στο σακούλι του. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, έχουμε δείξει ότι είμαστε σοβαροί και περιμένω αύριο να πράξουμε τα δέοντα εντός αγωνιστικού χώρου", τόνισε μεταξύ άλλων ο τεχνικός της ομάδας κ. Άγγελος Πυρένης αμέσως μετά την λήξη της συνάντησης Θύελλα - Αργυρούπολη, το οποίο και παρακολούθησε.

Στον αυριανό αγώνα με τον Ιάσονα, απόντες θα είναι οι τραυματίες Λαμπρογιώργος, Τσαρκάνι, Κωνσταντόπουλος Π., Στριμμένος. Στην αποστολή για τον αγώνα συμπεριλαμβάνονται οι Χατζάκης, Τσαϊλάκης, Τριανταφύλλου, Ναυπλιώτης, Τζωρτζάτος, Μπάρμπας, Τζαφεράκος, Μπιταξής, Παπουτσής, Ταμπάκης, Παπαθανασίου, Σταύρου, Κωνσταντόπουλος Κ., Κοτσερίδης, Τζανετάκος, Σκοσολέτης, Μπουγάτσιας, Βουτυράς, Κοντιζάς.