ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟ... ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ!

 

ΑΙΓΑΛΕΩ - ΚΟΛΩΝΟΣ 2-0

 

Ερωτευμένο… με την κορυφή και την άνοδο στην Γ΄ Εθνική, παρέμεινε το Αιγάλεω, το οποίο επικράτησε εύκολα εντός έδρας με 2-0 επί του Κολωνού, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Α΄ ΕΠΣΑ.
Παρά τις απουσίες βασικών του στελεχών το Αιγάλεω δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει με 2-0 τον ουραγό Κολωνό και να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας. Το παιχνίδι ήταν ένας συνεχής επιθετικός μονόλογος των γηπεδούχων, που ωστόσο δυσκολεύτηκαν να σκοράρουν σε σχέση με τις ευκαιρίες που δημιούργησαν.
Στο 12΄ δυνατό σουτ του Παπουτσή απέκρουσε ο Ροκανάς, στο 21΄ προβολή του Βουτυρά έφυγε λίγο άουτ, στο 38΄ ο Μπουγάτσιας μόνος μέσα στη μικρή περιοχή σούταρε απελπιστικά άουτ, ενώ στο 44΄ σε σέντρα του Τζωρτζάτου, ο Τζανετάκος έπιασε κεφαλιά για να αποκρούσει εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Ροκανάς.
Τελικά στο επόμενο λεπτό στο 45΄ το γκολ ήρθε για τους γηπεδούχους με γωνιακό σουτ του Παπουτσή από τα 25 μέτρα (παρεμβλήθηκε και πόδι αμυντικού, που όμως ελάχιστα άλλαξε την πορεία).

 

 

Ο σκόρερ του πρώτου γκολ Κώστας Παπουτσής


Οι χαμένες ευκαιρίες για το Αιγάλεω συνεχίστηκαν και στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 58΄ πλασέ του Κοντιζά έφυγε λίγο άουτ, στο 61΄ από κόρνερ του Τζωρτζάτου η κεφαλιά του Μπουγάτσια πέρασε δύο μέτρα από την εστία και έφυγε άουτ. Στο 69΄ ο διαιτητής έδωσε πέναλτι σε ανατροπή του Μπουγάτσια από τον Α. Μπιρμπίλη - που προκάλεσε τις διαμαρτυρίες των φιλοξενουμένων - και χτυπήθηκε ένα λεπτό αργότερα από τον Τζανετάκο, όμως με υπέροχη εκτίναξη ο Ροκανάς το απόκρουσε.
Στο 74΄ ο Μπουγάτσιας μπήκε θαυμάσια από τα πλάγια και σέντραρε παράλληλα προς την εστία, όπου ο Κοντιζάς έστρωσε την μπάλα στον αφύλακτο Τζανετάκο, που πήρε "το αίμα του πίσω", κάνοντας το 2-0. Ακολούθησαν στο 76΄ ατομική προσπάθεια του Κωνσταντόπουλου και σουτ άουτ, ενώ στο 91΄ σουτ του Μπιταξή μόλις άουτ.

 

 

Ο Τζανετάκος σημείωσε το 2-0

 


Άριστη η διαιτησία του Μητρόπουλου και των εποπτών Γεωργακόπουλου και Μπατζιόπουλου


ΑΙΓΑΛΕΩ: Τριανταφύλλου, Παπουτσής, Ταμπάκης, Τζωρτζάτος, Μπιταξής, Κωνσταντόπουλος, Κοντιζάς, Σταύρου, Μπουγάτσιας (78΄ Κωτσερίδης), Τζανετάκος (78΄ Σκοσολέτης), Βουτυράς (65΄ Τζαφεράκος)

 

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ