ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΑΙΓΑΛΕΩ 0-1: Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ

 

 

Μέγάλη νίκη με 1-0 στους Αγίους Αναργύρους και επιστροφή στην κορυφή της βαθμολογίας για το Αιγάλεω, που πανηγυρίστηκε έξαλλα απο τους φιλάθλους του Σίτυ που βρέθηκαν στο γήπεδο, ειδικά όταν έμαθαν για τα στραβοπατήματα των άλλων διεκδικητών. Οι κυανόλευκοι εξαργύρωσαν το δυνατό ξεκίνημα που έκαναν, σκοράροντας στα πρώτα λεπτά του αγώνα. Έτσι αφού στο 5΄ μακρυνό σουτ του Παπουτσή έφυγε λίγο άουτ, στο 8΄ ο Τζανετάκος με σουτ περίπου από το σημείο του πέναλτυ πέτυχε το 0-1.

Η αντίδραση από τους γηπεδούχους ήρθε στο 25΄, όταν σουτ του Δήμου απο 25 μέτρα βρήκε το κάθετο δοκάρι. Στο 35΄  Τζανετάκος με σουτ μόλις αστόχησε, ενώ στο 44΄ ο Σταύρου, έπιασε δυνατό σουτ προς την εστία, όπου παρεμβλήθηκε ο Λαμπρογεώργος  και με νέο σουτ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Το γκολ ακυρώθηκε όμως ως οφσάιντ, από τον επόπτη Ελευθερίου, αν και αρχικά ο διαιτητής έδειξε σέντρα. Στα αποδυτήρια ο Λαμπρογεώργος δήλωσε ότι δεν ήταν οφσάιντ.

Ο σκόρερ (φώτο) και αρχηγός του Αιγάλεω, Πάντος Τζανετάκος

Στην επανάληψη οι Άγιοι Ανάργυροι, είχαν την πρωτοβουλία, καθώς το Αιγάλεω νοιάστηκε πιο πολύ στο να κρατήσει ανέπαφη τη εστία του, κάτι που το κατάφερε επιτυχώς. Γενικά πάντως οι φάσεις έλλειψαν. Στα αξιοσημείωτα η δίλεπτη διακοπή μεταξύ 78΄ - 80΄, όπου υπήρξαν μικροσυμπλοκές των παικτών των δύο ομάδων.

Πολύ καλή η διαιτησία του Γκάμαρη- πρόκειται περί ταλαντούχου διαιτητή- και του επόπτη Γεωργαράκου. Για τον έτερο τον Ελευθερίου, υπάρχει η αμφιβολία στη φάση του 44΄. Στο 88΄ αποβλήθηκε με δυό κίτρινες ο Σερδενές.

 

ΑΙΓΑΛΕΩ: Χατζάκης, Τζωρτζάτος, Ταμπάκης, Παπουτσής, Μπιταξής, Παπαθανασίου, Κοντιζάς, Σταύρου, Λαμπρογεώργος (70΄ Μπουγάτσιας), Τζανετάκος (84΄ Τζαφεράκος), Τσαρκάνι (87΄ Στριμμένος).

 

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Σαράντης, Δημαράς (33΄ Βυζανιάρης), Στραβοκέφαλος, Μυστρίδης, Πόλο, Βαλσάμος (38΄ Τουρλάς - 54΄ Τουμάσης), Καλογριάς, Σερδενές, Δήμος, Πλεξίδας, Παπανικολάου.

 

                                       ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ