Larxiki

 

ΛΑΜΠΡΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΑΙΓΑΛΕΩ ΘΥΡΑ 12

 


Σε μια λαμπρή εκδήλωση, παρουσία πλήθους κόσμου, που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Τετάρτη στην αίθουσα τύπου του σταδίου «ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΑΥΡΟΘΑΛΑΣΣΙΤΗΣ», η ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΑΙΓΑΛΕΩ ΘΥΡΑ 12, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της ομάδας κ. Γιάννης Παλτόγλου, ο γιος του και μέλος της διοίκησης κ. Άρης Παλτόγλου, ο Γενικός Υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Τάκης Μανδραφλής, ο προπονητής της ομάδας κ. Άγγελος Πυρένης, ο υπεύθυνος του τμήματος μπάσκετ και δημοτικός σύμβουλος κ. Δημήτρης Μπέσης (εκπροσώπησε τον Δήμαρχο κ. Δημήτρη Μπίρμπα), ο δημοτικός σύμβουλος κ. Δημήτρης Μπογράκος, αθλητές όλων των τμημάτων, παράγοντες, φίλαθλοι, παλαίμαχοι της ομάδας (μεταξύ άλλων και ο Δημήτρης Παπαϊωάννου «παπί»), κ.α.
Η Λέσχη με το προεδρείο της, που αποτελούν οι κ.κ. Πετράτος, Χριστοδουλίδης, Καρβελάς, Βαλσάμης, Καλογήρου, Κωνσταντινίδης, Αρβανιτίδης, έκανε παράλληλα απολογισμό της χρονιάς που πέρασε, ενώ επισημάνθηκε η απόλυτη νομιμότητα της λέσχης έναντι της πολιτείας και των προϋποθέσεων που απαιτούνται. Οι ιθύνοντες της Λέσχης μετέφεραν το αίτημα τους στον εκπρόσωπο του Δημάρχου, κ. Μπέση που ήταν παρών, σχετικά με την επιθυμία τους η δημοτική αρχή να τους διαθέσει ένα γραφείο για στέγαση.
Ακολούθησαν βραβεύσεις, όπου ο Πρόεδρος της Λέσχης κ. Μαρίνος Πετράτος βράβευσε τον αρχηγό της ποδοσφαιρικής ομάδας Πάντο Τζανετάκο για την μεγάλη του προσφορά στην ομάδα, ο κ. Βαλσάμης (μέλος ΔΣ Λέσχης) τον αρχηγό του τμήματος μπάσκετ Χριστόδουλο Καράβολα, ο κ. Γ. Χριστοδουλίδης (Αντιπρόεδρος) την προπονήτρια του γυναικείου βόλεϊ Αγγελική Αντωνιάδου, ενώ τον φίλαθλο Τάσο Τσιαμπά (για την τεράστια προσφορά του) βράβευσε ο κ. Καρβελάς (ιδρυτικό μέλος).
Εν συνεχεία κόπηκε η βασιλόπιτα. Τα τρία φλουριά κέρδισαν δύο φίλαθλοι της ομάδας και ο νεαρός μπασκετμπολίστας Αλέξανδρος Χανιώτης, εγγονός του αείμνηστου ιδρυτή της ομάδας, Δημήτρη Χανιώτη.

 

 

Larxiki

 

L15

 

L12

 

L1

 

L2

 

L3

 

L7

 

L10

 

L11

 

L4

 

L6

 

 L16

 

L14

 

L5

 

L13

 

L8

 

L9

 

 

Larxiki