ΕΚΑΝΑΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟΝ Α.Ο. ΑΙΓΑΛΕΩ


Ήταν μια γιορτινή μέρα για το ποδοσφαιρικό Αιγάλεω, την περασμένη Τρίτη το απόγευμα, προπαραμονή Χριστουγέννων, όπου ο Β΄ Αντιπρόεδρος της ομάδας κ. Αντώνης Τιρτιράκης, δεξιώθηκε όλους τους διοικούντες, την τεχνική ηγεσία και τους παίκτες της ομάδας, στο κατάστημα του, το «ΡΑΚΙ ΑΜΑΝ ΜΕΖΕ», επί της οδού Αγίας Λαύρας.
Διοίκηση, τεχνική ηγεσία, παίκτες, πέρασαν ένα όμορφο απόγευμα, όπου γευμάτισαν, αντάλλαξαν ευχές και φιλοφρονήσεις. Παράλληλα η νέα διοίκηση υπό τον Πρόεδρο κ. Γιάννη Παλτόγλου, δεν έμεινε μόνο στα λόγια, καθώς όλα τα μέλη του αγωνιστικού τμήματος έκαναν Χριστούγεννα με… γεμάτες τις τσέπες, μιας και οι διοικούντες τους κατέβαλαν αντίστοιχο χρηματικό ποσό που είχε συμφωνηθεί, ενώ μέσα σε αυτό το Χριστουγεννιάτικο κλίμα τηρήθηκε και το έθιμο και κάθε μέλος της ομάδας, παρέλαβε την γαλοπούλα του και το τσουρέκι του!
Σήμερα Σάββατο, τεχνική ηγεσία και παίκτες, ήδη γύρισαν στις υποχρεώσεις τους, καθώς έγινε η πρωινή προπόνηση – έχει προγραμματιστεί και απογευματινή – ενώ αύριο το μεσημέρι Κυριακής θα διεξαχθεί φιλικό παιχνίδι με το ισχυρό Χαϊδάρι, το οποίο αγωνίζεται στον άλλο όμιλο της Α΄ Αθηνών.
Τέλος να σημειωθεί ότι το Αιγάλεω έχει ξεκινήσει ήδη τις επαφές με μεταγραφικούς στόχους.

 

SDC14233

 

SDC14246

 

 

SDC14232

 

SDC14243

 

SDC14236

 

paltoglou gios

 

SDC14234

 

SDC14241

 

SDC14235

 

SDC14248

 

SDC14239