ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ Δ.Σ. ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ – ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΡΧΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ


ΕΠΙΑΣΕ ΤΟΠΟ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΝΔΡΑΦΛΗ


Την προηγούμενη εβδομάδα, έπειτα από πρωτοβουλία του Γενικού Αρχηγού του ποδοσφαιρικού τμήματος του Α.Ο. Αιγάλεω Τάκη Μανδραφλή, ο οποίος είχε αναλάβει όλο των κύκλων των επαφών από τον περασμένο Αύγουστο, έγινε η πρώτη συνάντηση μεταξύ των παραγόντων που βοήθησαν ενεργά το ποδοσφαιρικό τμήμα ως τώρα και αποφασίστηκε ο επιχειρηματίας κ. Γιάννης Παλτόγλου (μαζί με τον γιο του Άρη) να είναι ο επικεφαλής μιας προσωρινής διοίκησης, προκειμένου ο σύλλογος να προχωρήσει δυναμικά στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος της Α΄ ΕΠΣΑ, με μοναδικό στόχο την άνοδο στην Γ΄ Εθνική.

Χθες είχαμε εκ νέου συνάντηση, όπου «σχηματίσθηκε» αυτή η νέα προσωρινή διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος και μάλιστα με το νέο ΔΣ είχε επαφή και ο τεχνικός της ομάδας κ. Άγγελος Πυρένης, ο οποίος παρουσίασε την έκθεση του για το τμήμα και ζήτησε μεταγραφική ενίσχυση σε συγκεκριμένες θέσεις κατά την επικείμενη μεταγραφική περίοδο.
Όσο αφορά τη νέα προσωρινή διοίκηση, αυτή έχει ως εξής:


ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Γιάννης Παλτόγλου


Α΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Θύμιος Μαξακούλης


Β΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Αντώνης Τιρτιράκης


ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Κώστας Ζαχαρόπουλος


ΤΑΜΙΑΣ: Γιάννης Τρίτος


ΓΕΝ. ΑΡΧΗΓΟΣ: Τάκης Μανδραφλής


ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΕΠΣΑ: Κώστας Ζαχαρόπουλος, Χρήστος Κωνσταντακόπουλος


ΜΕΛΗ: Μαρίνος Πετράτος, Χρήστος Δεμαρτίνος, Νίκος Παπαδόπουλος


Επίσης αποφασίστηκε μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου να γίνει Συνέλευση σχετικά με το ποδοσφαιρικό τμήμα και ακολούθως εκλογές για την ανάδειξη ΔΣ στο ποδοσφαιρικό κομμάτι του Α.Ο. Αιγάλεω.