ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ- ΑΙΓΑΛΕΩ 1-2

 

 

Τεράστια εκτός έδρας νίκη για το Αιγάλεω στο ντέρμπυ με το Χαραυγιακό με 2-1, όπου μάλιστα έσπασε και μια δυσμενή παράδοση, που το ήθελε να μην έχει κερδίσει ποτέ την ομάδα της Ηλιούπολης.
Κάτω από την καθοδήγηση του νέου τεχνικού τους, του Άγγελου Πυρένη (φώτο), οι κυανόλευκοι στο πρώτο ημίχρονο έκαναν εντυπωσιακή εμφάνιση, θεμελιώνοντας τη νίκη τους. Ο Χαραυγιακός αντέδρασε στο δεύτερο ημίχρονο - που για λόγους τακτικής το Αιγάλεω οπισθοχώρησε - ωστόσο παρά την προσπάθεια των παικτών του, δεν κατάφερε να αποφύγει την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα.
Το Αιγάλεω έφτασε πρώτη φορά κοντά στο γκολ στο 10΄, όταν και έχασε διπλή ευκαιρία με τον Κώτσι. Συγκεκριμένα ο επιθετικός του Σίτυ από τη θέση του πέναλτι σούταρε για να αποκρούσει σε κόρνερ ο Δωριάδης. Στην εκτέλεση του και πάλι ο τερματοφύλακας του Χαραυγιακού, εξουδετέρωσε το σουτ που του έκανε, από το ίδιο σημείο.
Όμως στο 18΄ ο Δωριάδης επιχείρησε άστοχη έξοδο βγαίνοντας πολύ μακριά από την εστία του. Αυτό έκανε τον Κοντιζά να επωφεληθεί, καθώς πρόλαβε πρώτος την μπάλα και σέντραρε παράλληλα στο άδειο τέρμα, όπου ο Κώτσι είχε εύκολο έργο πετυχαίνοντας το 0-1. Οι μετέπειτα νικητές κυνήγησαν και το δεύτερο γκολ που ήρθε τελικά στο 34΄ με χτύπημα φάουλ του Τσαρκάνι (0-2).
Στην επανάληψη και ενώ στο 58΄ δυνατό φαλτσαριστό σουτ του Κώτσι έφυγε μόλις άουτ, ο Χαραυγιακός μείωσε στο 61΄σε 1-2, με ανύπαρκτο πέναλτι που μόνο ο διαιτητής Αντωνίου είδε, όταν ο Πλακάλλι μάρκαρε τον Μπουγατσιά και ο μεσοεπιθετικός των γηπεδούχων αποφάσισε να πέσει μόνος του κάτω. Εκτελεστής ήταν ο ίδιος ο Μπουγατσιάς.
Η τελευταία καλή φάση του αγώνα, έγινε στο 78΄, όταν το σουτ του διακριθέντα Μπιτιλή έφυγε λίγο άουτ.
Συμπερασματικά το Αιγάλεω πέτυχε την πρώτη του νίκη, γιατί οι παίκτες του έδειξαν ότι το ήθελαν πολύ, ενώ ο Χαραυγιακός δεν ικανοποίησε με την απόδοσή του, αν και είχε την πρωτοβουλία στο β΄ ημίχρονο.
Ο διατητής Αντωνίου, ενώ στο πρώτο μέρος ήταν άριστος, στην επανάληψη έκανε σωρεία λαθών με αποκορύφωμα το ανύπαρκτο πέναλτι που έδωσε. Με λάθη ο επόπτης Ελευθερίου, ενώ πολύ καλός ήταν ο έτερος Σαμοϊλης.
ΑΙΓΑΛΕΩ: Τσαϊλάκης, Τζωρτζάτος, Ταμπάκης, Κ. Κωνσταντόπουλος, Πλακάλλι, Π. Κωνσταντόπουλος, Κώτσι (82΄ Λαμπρογεώργος), Τσαρκάνι, Κοντιζάς (46΄ Παπαθανασίου), Τζανετάκος, Σταύρου (92΄ Ασημακούλας)


ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ