Ο ΠΥΡΕΝΗΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΟΝ Α.Ο. ΑΙΓΑΛΕΩ

 


Ο Άγγελος Πυρένης είναι ο νέος προπονητής του Α.Ο. Αιγάλεω, έπειτα από συμφωνία που επετεύχθη πριν από λίγη ώρα, μεταξύ του εν λόγω τεχνικού και του Γενικού Υπευθύνου της ομάδας κ. Τάκη Μανδραφλή, οι οποίοι είχαν ξεκινήσει τις επαφές εδώ και λίγα 24ωρα.
Ο Άγγελος Πυρένης, ήταν προπονητής μέχρι πριν λίγες μέρες στον Ατρόμητο Πειραιά, ομάδα Γ΄ Εθνικής, όπου και έλυσε την συνεργασία του, ενώ παλαιότερα έχει περάσει από τους πάγκους της Δόξας Πειραιά, του Χαϊδαρίου, της Ολυμπιάδας και της Προοδευτικής. Ως παίκτης ο Άγγελος Πυρένης είχε γίνει επαγγελματίας στην Προοδευτική σε ηλικία 17 ετών το 1990, ενώ μετέπειτα αγωνίστηκε σε Χαϊδάρι, Βύζαντα, Κερατσίνι και Χανιά.
Από όλες τις περιπτώσεις που έπεσαν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, ο κ. Τάκης Μανδραφλής έκρινε πως η περίπτωση Πυρένη ήταν η πιο ενδιαφέρουσα και η πιο ενδεδειγμένη για τον Α.Ο. Αιγάλεω, καθώς ο Πυρένης και εργατικός είναι και κίνητρο έχει, αλλά και οι συστάσεις που τον ακολουθούν, κάνουν λόγο για ένα νέο, αλλά πολλά υποσχόμενο προπονητή, ο οποίος γνωρίζει σε τι ομάδα έρχεται και ποιες είναι οι απαιτήσεις του ιστορικού σωματείου της πόλης μας.
Ο Άγγελος Πυρένης θα παρακολουθήσει τον αυριανό αγώνα του κυπέλλου ΕΠΣΑ μεταξύ του ΑΟΝ Αργυρούπολης και του Αιγάλεω, ενώ την πρώτη του προπόνηση θα την κάνει την Πέμπτη.