ΕΞΤΡΑ ΠΡΙΜ ΑΠΟ ΜΑΞΑΚΟΥΛΗ ΣΤΟΝ Α.Ο. ΑΙΓΑΛΕΩ 

 

Σε λίγη ώρα ξεκινά ο εκτός έδρας αγώνας του Αιγάλεω με τον Κολωνό για το πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΑ και ο χορηγός της ομάδας κ. Θύμιος Μαξακούλης (κεντρική φώτο αριστερά), ο οποίος έχει αναλάβει δωρεάν και όλες τις μετακινήσεις του ποδοσφαιρικού τμήματος μέσω της εταιρείας με τα τουριστικά λεωφορεία που διαθέτει, επικοινώνησε με τον Γενικό Υπεύθυνο του Α.Ο. Αιγάλεω κ. Τάκη Μανδραφλή και του ανέφερε ότι εφόσον οι παίκτες πάρουν το διπλό στο παιχνίδι με τον Κολωνό θα τους μοιράσει 600 ευρώ ως έξτρα πριμ νίκης.

Επίσης ο γνωστός επιχειρηματίας και επιστήθιος φίλος του Τάκη Μανδραφλή κ. Παναγιώτης Οικονόμου (ζάντες - ελαστικά), ανέφερε στον διοικητικό παράγοντα του συλλόγου ότι σε περίπτωση νίκης του Α.Ο. επί του Κολωνού, οι παίκτες θα ψηφίσουν τον MVP της ομάδας, ο οποίος θα πάρει δώρο τέσσερα (4) ελαστικά αυτοκινήτου.

 

Η ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ:

Όσο αφορά την ενδεκάδα του Αιγάλεω, που ξεκινά σε λίγη ώρα τον αγώνα με τον Κολωνό, ο προπονητής κ. Χρήστος Τάσσης παρατάσσει τους εξής: Τσαϊλάκης, Ναυπλιώτης, Ταμπάκης, Κωνσταντόπουλος Κ., Κουνού, Κωνσταντόπουλος Π., Κότσι, Τσαρκάνι, Κοντιζάς, Τζανετάκος, Σταύρου.

 

ΑΙΓΑΛΕΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ!!!