ΑΓΑΠΗ... ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του ΑΟ Αιγάλεω για τη νέα αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΑ και στην πόλη μας έχει σημάνει "συναγερμός", προκειμένου ο ιστορικός σύλλογος της πόλης μας να πάρει βαθιά οικονομική ανάσα. Ο παράγοντας του συλλόγου και δημοτικός σύμβουλος της πόλης μας κ. Τάκης Μανδραφλής μαζί με τους συνεργάτες του έχουν ξεκινήσει ολόκληρη εκστρατεία προκειμένου να ενημερώσουν και να ευισθητοποιήσουν τους πάντες σχετικά με την προσπάθεια για την οικονομική ενίσχυση της ομάδας. Μάλιστα ο Μανδραφλής πήρε την πρωτοβουλία και ενημέρωσε όλους τους δημοτικούς συμβούλους με πρώτο τον Δήμαρχο Αιγάλεω κ. Δημήτρη Μπίρμπα, ο οποίος και σαφώς προθυμοποιήθηκε αμέσως να αγοράσει το εισιτήριο διαρκείας του. Επίσης στην προσπάθεια αυτή του Μανδραφλή είπαν αμέσως το ναι για να ενισχύσουν τον ΑΟ, οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων Γιάννης Γκίκας, Παναγιώτα Μερκουράκη, Δημήτρης Μπογράκος, Αντώνης Γκίνης, Γιάννης Κάντζος, Πέτρος Παπανικολάου, τα τρία στελέχη της "ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ" Σκλαβούνος, Δημομελέτης, Περράκης, ενώ σήμερα θα γίνει και η σχετική ενημέρωση προς τους δημοτικούς συμβούλους της "ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ". Ακόμη ο κ. Μανδραφλής είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο των επαγγελματιών - Εμπόρων του Αιγάλεω κ. Ηλία Μάνδρο, ο οποίος ξεκινάει και αυτός την διάθεση των διαρκείας σε όλα τα καταστήματα της πόλης μας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ σε πρώτη φάση πήραν αρκετά εισιτήρια διαρκείας και παρέδωσαν το ποσό των 1.000 ευρώ στον αρχηγό της ομάδας κ. Πάντο Τζανετάκο, ενώ οι παλαίμαχοι του ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ με επικεφαλής τον κ. Κατσικογιάννη πήραν 40 εισιτήρια διαρκείας και ξεκινούν και αυτοί την εκστρατεία τους για την διάθεση των εισιτηρίων.

"Είναι συγκινητική η αποδοχή που έχουμε από όλους τους γνωστούς αλλά και τους απλούς Αιγαλιώτες για την αγορά των εισιτηρίων διαρκείας. Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο, τους επικεφαλής των παρατάξεων, τους δημοτικούς συμβούλους, τους πολίτες του Αιγάλεω, τους απλούς φιλάθλους και όλους όσους έχω επικοινωνήσει, οι οποίοι αμέσως αποδέχονται να γίνουν κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας και να βοηθήσουν τον ιστορικό σύλλογο της πόλης μας", μας δήλωσε ο κ. Τάκης Μανδραφλής.