ΕΤΟΙΜΟΣ Ο Α.Ο. ΑΙΓΑΛΕΩ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ 

 

Πολλές ώρες κράτησε η χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. του Α.Ο. Αιγάλεω, που πήγε μέχρι πολύ αργά και φαίνεται ότι το τελευταίο διάστημα ο Πρόεδρος κ. Αλέξης Κούγιας και οι συνεργάτες του εργαζόντουσαν για να παρουσιαστεί η ομάδα όσο το δυνατόν καλύτερη στο νέο πρωτάθλημα της Α΄ Αθήνας.

Από τις πληροφορίες που συλλέξαμε, από την ομάδα της πόλης μας αποκτήθηκαν ο τερματοφύλακας Νικολάου από τον Ηλυσιακό, ο Π. Κωνσταντόπουλος από τον Ιωνικό, ο μέσος Κ. Κωνσταντόπουλος από το Ηράκλειο, ο Δ. Χιώτογλου από τον Ιωνικό, ο Θ. Παπαθανασίου από την Καισαριανή, ο Λ. Χανιώτης από την Α.Ε. Σαλαμίνας, ο Δ. Καβάσης από τον Α.Ο. Νικολακάκης, ο Τουλαγκιάνο από τον Ήφαιστο Πειραιά, ο Γ. Αλευράς από τον Αιολικό, ο Σ. Φούντας από τον Ερμή Κορυδαλλού, ο Κ. Κουκούλας από τη Νίκαια.

Παρέμειναν οι Π. Στριμμένος, Μ. Κουτσοδήμος, Θ. Σταύρου, Π. Τζανετάκος, Δ. Κοντιζάς, Λ. Παυλίδης, Μ. Ναυπλιώτης, Θ. Πολυκρέτης, Τ. Κουρεπίνης, Γ. Ταμπάκης.

Από το εφηβικό τμήμα προς το ανδρικό προωθούνται οι Ευθυμιόπουλος, Ασημακούλας, Λαβρένιουκ, Γριμμάνης, Δημητρίου, Νυχταράκης.

Ο Κοντιζάς πάντως σήμερα θα πάει στην Πάτρα για να συμμετάσχει στις προπονήσεις της Παναχαϊκής και εφόσον ικανοποιήσει τον προπονητή της ομάδας θα δοθεί με μεταγραφή στον σύλλογο της Αχαϊας, ενώ ο Τζωρτζάτος που έχει πάει από τον Άγιο Ιερόθεο στην Παναχαϊκή, θα δοκιμαστεί από τον προπονητή του Δημήτρη Σπανό και υπάρχει περίπτωση να έρθει ως δανεικός στο Αιγάλεω.

Ο Α.Ο. Αιγάλεω σύμφωνα με όσα έλεγαν οι παράγοντες της ομάδας κινούνται για την απόκτηση 2 ακόμη επιθετικών και ενός αριστερού μπακ - χαφ.

Όσο αφορά το τμήμα ποδοσφαίρου, ο Τάκης Μανδραφλής είναι εκ μέρους του Δ.Σ. ο Διευθυντής όλου του ποδοσφαιρικού τμήματος, Γενικός Αρχηγός ορίστηκε ο πρώην πρόεδρος Γιώργος Γιανναράκης, ο Χρήστος Τάσσης είναι ο προπονητής της ομάδας, βοηθός του είναι ο Κώστας Κατσαρός, γυμναστής ο Ευγένιος Παπαδόπουλος, προπονητής τερματοφυλάκων ο Γιάννης Κονταρής, επικεφαλής Ιατρός ο Αιγαλιώτης Ορθοπεδικός Πέτρος Παπανικολάου, μασέρ οι Χρήστος Γεωργόπουλος, Παναγιώτης Παγιαζίτης και φροντιστής ο Νίκος Κωστολέτος.