ΣΕΝΑΡΙΑ & ΟΝΟΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ

ARXCITI

 

 

Αλλαγή σελίδας στην ΠΑΕ Αιγάλεω 1931, πριν λίγες μέρες, με την αποχώρηση της Οικογένειας Παλτόγλου και τα ηνία να περνούν στους επιχειρηματίες - επαγγελματίες, Χάρη Αμπελίδη (CEO MORIS HELLAS), Ροδόλφο Κιοσσέ (Επιχειρηματίας), Γιώργο Μπρέμπο (Διευθυντής Καρδιολογικής Θριάσιου Γενικού Νοσοκομείου), Φώτης Καλουτζή (Διευθυντής Φαρμακευτικής Εταιρείας «Παπαέλληνας»), Παναγιώτη (Τάκης) Αρκαδιανό (Επιχειρηματίας / Παλαίμαχος του Αιγάλεω).

Τα προηγούμενα 24ωρα έχουν γραφτεί πολλά ονόματα για τη νέα ποδοσφαιρική μέρα στην ΠΑΕ Αιγάλεω και την SUPER LEAGUE 2 της σεζόν 2023-2024.

Για το πόστο του προπονητή έχει γραφτεί το όνομα του Ντράγκαν Τζουγκάνοβιτς και για την θέση του Τεχνικού Διευθυντή, το Θόδωρου Κάντα.

Χθες, κυκλοφόρησε σενάριο, με τον βετεράνο παίκτη του Σίτι, Γιάννη Χλωρού, να είναι επικρατέστερος για την θέση του βοηθού προπονητή, ενώ σύμφωνα με το οργανόγραμμα την διοικητική ευθύνη - μέριμνα για την Κ19 της ΠΑΕ, θα έχει εκ των νέων ιδιοκτητών, ο συμπολίτης μας, παλαίμαχος του Αιγάλεω, κ. Τάκης Αρκαδιανός.

 

 

SPILNEW