ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ο ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ 

 

Τα μόνα νέα που έχει για τον Α.Ο. Αιγάλεω ο Κώστας Παπουτσής είναι ότι μαθαίνει από τις εφημερίδες, καθώς ακόμη δεν έχει επίσημη ενημέρωση από κανέναν, ούτε έχει οριστεί επίσημο ραντεβού με τη νέα διοίκηση. Ο 35χρονος παίκτης, που είναι στα πλάνα της διοίκησης και του τεχνικού τιμ για να μείνει στην ομάδα, παντρεύτηκε το Σάββατο που μας πέρασε και αυτή την στιγμή βρίσκεται στην Καλαμάτα, από όπου θα έρθει στην Αθήνα την Τετάρτη το βράδυ ή, το αργότερο την Πέμπτη το μεσημέρι.

"Το μόνο που διάβασα και έμαθα είναι ότι είμαι σε μία λίστα και απλώς σε ένα ανεπίσημο τηλεφώνημα μου είπαν ότι η διοίκηση θα συνεδριάσει την Πέμπτη το βράδυ και πρέπει να μιλήσω με τον κ. Κούγια, τη νέα διοίκηση και το τεχνικό τιμ για την επόμενη αγωνιστική σεζόν. Εγώ θα είμαι στην Αθήνα μάλλον την Πέμπτη και μέχρι το Σάββατο θα έχω πάρει την οριστική μου απόφαση, καθώς θα έχω μιλήσει με τους ιθύνοντες. Δεν προδικάζω τίποτα, αλλά θέλω να ξέρει όλος ο κόσμος ότι πρώτα θα μιλήσω με το Αιγάλεω και από εκεί και έπειτα βλέπω. Δεν έχω κάποια πρόταση στα χέρια μου, οφείλω να ακούσω τα όσα έχουν να μου πουν οι διοικούντες την ομάδα και βλέπουμε...", μας είπε μεταξύ άλλων ο Παπουτσής.

Ο Κώστας Παπουτσής, που γεννήθηκε το 1979, ξεκίνησε από τους ερασιτέχνες του Ολυμπιακού, συνέχισε σε Κέρκυρα, Παναιτωλικό, έπειτα ήρθε στο Αιγάλεω για οκτώ χρόνια (2000 - 2008), ακολούθησαν, Παναχαϊκή, Καλαμάτα, Παναιγιάλειος, το Αιγάλεω για 6 μήνες, ο Μανδραϊκός και τα τελευταία 2 χρόνια αγωνιζόταν με τη φανέλα του Αιγάλεω.