"ΝΑΥΜΑΧΙΑ": ΣΕΡΙΦΟΣ - ΑΙΓΑΛΕΩ 4-5

 

ΑΝΑΣΤΕΝΑΞΑΝ ΤΑ ΨΑΡΙΑ... ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ (ΟΧΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ) ΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ  

 

Δεν ήταν αγώνας, ήταν ναυμαχία. Δεν ήταν ματς, ήταν ραψωδία. Παραλίγο να βγουν οι… γοργόνες από την θάλασσα, γιατί σίγουρα τα ψάρια βγήκαν (δούλευαν διπλοβάρδιες οι ψαράδες στην Σέριφο μόλις άκουσαν ότι έρχεται η αποστολή των παλαιμάχων του Αιγάλεω) και μάλιστα αυτή την στιγμή, που ανεβάζουμε το άρθρο, έχουν πάρει «φωτιά τα μαχαιροπήρουνα» στην μαγευτική Σέριφο.
Για την ποδοσφαιρική ιστορία λοιπόν, η ομάδα παλαιμάχων της Σερίφου υποδέχθηκε σήμερα το απόγευμα την ποδοσφαιρική ομάδα παλαιμάχων του Αιγάλεω (ΣΥΒΕΠΑΠ), όπου η ομάδα της πόλης μας κέρδισε με 5-4. Τα γκολ των νικητών σημείωσαν οι Κολοκοτρώνης Θ. (2), Ζαμπέτας (2), Κατσικογιάννης Π., ενώ οι… σκάουτερ – μάνατζερ, που ήταν παρόντες στο γήπεδο έμειναν εντυπωσιασμένοι από την αμυντική λειτουργία – συνεργασία, των Σάμιου, Συνοδινού Η.
ΑΙΓΑΛΕΩ: Βαμβακούσης, Πλασκοσοβίτης, Ντάσης, Συνοδινός Η., Σάμιος, Ζαμπέτας, Τοπάλης, Κατσικογιάννης, Γεωργακόπουλος, Κολοκοτρώνης Θ., Αποστολάκης. Αγωνίστηκαν ακόμη οι Λαγκαδίτης, Αλεξόπουλος, Κωνστάντης, Σίνος.
 Αρχηγοί της αποστολής του Σίτι είναι οι Νταγκίνης, Τζανουδάκης, Παπαϊωάννου
 Αυτή την ώρα οι παλαίμαχοι της Σερίφου παραθέτουν γεύμα στην αποστολή του Αιγάλεω στην ψαροταβέρνα «ΚΥΚΛΑΔΕΣ».
 Η αποστολή του Αιγάλεω επιστρέφει αύριο Κυριακή.
 Πανέμορφο το γήπεδο της Σερίφου με τον φυσικό χλοοτάπητα.