Β΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ SL2

ΑΡΗΣ ΠΑΛΤΟΓΛΟΥ

PALTSL2

 

 

Συνεδρίασε σήμερα Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023 το ΔΣ της SUPERLEAGUE 2, όπου ομόφωνα από τα μέλη, εξελέγη στο πόστο του Β΄ Αντιπροέδρου ο ισχυρός παράγοντας της ΠΑΕ Αιγάλεω, Άρης Παλτόγλου (κεντρική φώτο), σε αντικατάσταση του Χρήστου Πρίτσα, ο οποίος είχε παραιτηθεί στις αρχές Ιανουαρίου.

Στην σημερινή συνεδρίαση, το ΔΣ της διοργανώτριας αρχής, ζήτησε από τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, την καταβολή προς την SuperLeague 2, το ποσό που καθορίζεται από τη σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση, ως μερίδιο από τη φορολόγηση των κερδών του στοιχήματος.

Αυτό αναφέρει ανακοίνωση που εκδόθηκε μετά τη σημερινή (27/1) συνεδρίαση του Δ.Σ. της SuperLeague 2, όπου τονίζεται ότι την περασμένη περίοδο, οι ΠΑΕ της 2ης κατηγορίας έλαβαν μόλις το 40% του προβλεπόμενου ποσού.

Την περασμένη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023, ο υφυπουργός Αθλητισμού ανακοίνωσε ότι οι λίγκες θα λάβουν συνολικά χρηματοδότηση ύψους 30,5 εκατ. ευρώ. Βάσει της ΚΥΑ, η SL2 έχει λαμβάνειν το 17% του ποσού αυτού, ήτοι περίπου 5,2 εκατ. Ευρώ.

 

 

perfffokmaOK