ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ SUPER LEAGUE 1

Η ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ ΜΕ ΠΑΛΤΟΓΛΟΥ

ARXAROG

 

 

Παρότι έχουν περάσει ανεπιστρεπτί οι εποχές που… δέναν τα σκυλιά με τα λουκάνικα, η ΠΑΕ Αιγάλεω, επί εποχής της οικογένειας Παλτόγλου, που παραμένει… συγκλονιστικά μόνη της στην διαχείριση των οικονομικών της Ποδοσφαιρικής Ανωνύμου Εταιρείας της πόλης μας, συνεχίζει να ξεχωρίζει για την εικόνα της στην ελληνική επικράτεια.

Μπορεί η ΠΑΕ Αιγάλεω να λαμβάνει μέρος στην διοργάνωση της, μόνο πολυέξοδης (και δυσβάσταχτης), SUPER LEAGUE 2 (πρώην Β΄ Εθνικής), αλλά, πρωτοπορεί πανελληνίως, για μία ακόμη φορά επί Προεδρίας του κ. Άρη Παλτόγλου, και αθόρυβα, από χθες, Τρίτη 21 Ιουνίου 2022, απέκτησε την αδειοδότηση για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, όχι μόνο για την κατηγορία της, αλλά για την SUPER LEAGUE 1!

Ούτε διαβάσατε λάθος, ούτε μπερδεύτηκαν ο Άρης Παλτόγλου και οι συνεργάτες του στην ΠΑΕ και παρέδωσαν… άλλο φάκελο στην ΕΠΟ. Ήταν τόσο… κρυστάλλινος ο φάκελος με τα απαιτούμενα εκατοντάδες έγγραφα, που κατέθεσε η ΠΑΕ Αιγάλεω, ώστε το αρμόδιο Πρωτοβάθμιο όργανο της ΕΠΟ, αδειοδότησε το Σίτι, με την υψηλή άδεια ελληνικού επιπέδου, δηλαδή της SUPER LEAGUE 1.

Όταν σε ρεπορτάζ διαβάζουμε για ομάδες, ΠΑΕ δηλαδή (ακόμη και SUPER LEAGUE 1), που ψάχνουν χρήματα, χρωστούν σε παίκτες, κτλ., εδώ στο Αιγάλεω Σίτι, επί Παλτόγλου, όλα είναι ξεκάθαρα και κρυστάλλινα!

 

 

NECTΟΚ

 

 

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟ

 

 

Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία διήμερη συνεδρίασή του εξέτασε τους φακέλους 28 ΠΑΕ της Super League 2 και έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

 

Χορηγεί άδεια Super League 1 για την περίοδο 2022-23 στις ακόλουθες ΠΑΕ:

ΑΙΓΑΛΕΩ, ΚΑΛΑΜΑΤΑ, ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ, ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ, ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, ΚΑΛΛΙΘΕΑ και ΒΕΡΟΙΑ.

 

Χορηγεί άδεια Super League 2 για την περίοδο 2022-23 στις ακόλουθες ΠΑΕ:

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ, ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ, ΚΗΦΙΣΙΑ και ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ.

 

Δεν χορηγεί άδεια Super League 2 για την περίοδο 2022-23 στις ακόλουθες ΠΑΕ:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ, ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ, ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ, ΠΙΕΡΙΚΟΣ, ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ, ΕΠΙΣΚΟΠΗ, ΚΑΒΑΛΑ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ, ΑΕΛ, ΞΑΝΘΗ, ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ, ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ, ΤΡΙΚΑΛΑ, ΗΡΟΔΟΤΟΣ και ΖΑΚΥΝΘΟΣ.

 

Κατά των ανωτέρω απορριπτικών αποφάσεων μπορεί να ασκηθεί έφεση εντός προθεσμίας τριών εργασίμων ημερών από την κοινοποίησή τους.

 

 

NECTΟΚ

 

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

 

 

PALTT1

 

 

«Η ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ 1931 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει τους φιλάθλους της ότι η ομάδα εξασφάλισε την απαιτούμενη αδειοδότηση από το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ για την συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Η αδειοδότηση που χορηγήθηκε είναι επιπέδου Superleague 1, καθώς ο φάκελος ο οποίος κατατέθηκε στο αρμόδιο τμήμα της Ομοσπονδίας πληρούσε όλα τα κριτήρια και εγκρίθηκε χωρίς την παραμικρή παρατήρηση ή, επισήμανση.

Μάλιστα το Αιγάλεω αποτελεί την πρώτη ομάδα στην κατηγορία που εξασφαλίζει την αδειοδότηση της και ουσιαστικά η απόφαση της ΕΠΟ αποκαθιστά την περσινή αδικία προς την ομάδας μας.

Μια θετική εξέλιξη που είναι αποτέλεσμα της άριστης και συστηματικής δουλειάς όλων μελών του συλλόγου (ΠΑΕ, Νομικό τμήμα, Λογιστήριο), που «έβαλαν το δικό τους λιθαράκι», προκειμένου το City να εξασφαλίσει την άδεια της νέας χρονιάς.

Κυρίως όμως η σημερινή αδειοδότηση αποτελεί μια τεράστια ηθική ικανοποίηση και επιβράβευση των προσπαθειών της διοίκησης και της οικογένειας Παλτόγλου, που φρόντισε μόνη της σε μια πολύ δύσκολη χρονιά, με ελάχιστα έσοδα και χωρίς την οικονομική στήριξη κανενός «συμπαίκτη», να κρατήσει το Αιγάλεω ανταγωνιστικό και δυνατό».

 

 

NECTΟΚ