ΜΕΓΑΛΗ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

 

ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

aigbab

 

 

Ο ΑΟ Αιγάλεω και στο μπάσκετ έχει την δική του μεγάλη ιστορία, έχοντας φτάσει πριν λίγα χρόνια και στην Α1 Εθνική Κατηγορία. Ο μεγαλύτερος σύλλογος της πόλης μας, ο οποίος την φετινή σεζόν αγωνίζεται στην Α΄ ΕΣΚΑ και βρίσκεται προ των πυλών της Γ΄ Εθνικής, «ρίχνει» πολύ μεγάλο βάρος και στα τμήματα υποδομής του μπάσκετ, καθώς εκεί βρίσκεται και το μέλλον του ελληνικού αθλητισμού.
Ο ΑΟ Αιγάλεω, που αποτελεί το αθλητικό σημείο αναφοράς στην πόλη μας – και όχι μόνο – πήρε μία πολύ σπουδαία πρωτοβουλία για τα νέα παιδιά και όπως ανακοινώθηκε, όλοι οι μικροί αιγαλιώτες που αγαπούν το μπάσκετ και είναι έως 9 ετών μπορούν να ενταχθούν στα τμήματα υποδομών του συλλόγου, να ακολουθήσουν τα προπονητικά προγράμματα, και μάλιστα όλη αυτή η παροχή έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου θα είναι δωρεάν.
Μπορεί λοιπόν ο κάθε μικρός συμπολίτης μας έως 9 ετών, να μάθει τα μυστικά του μπάσκετ, μετέχοντας ενεργά στις προπονήσεις των ακαδημιών, χωρίς καμία επιβάρυνση.
Για περισσότερες πληροφορίες / εγγραφές σχετικά με το δωρεάν πρόγραμμα, μπορείτε να επικοινωνήσετε / επισκεφθείτε τα γραφεία του ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ στο κλειστό γυμναστήριο ΣΤ. ΒΕΝΕΤΗΣ (τηλ.: 210 5982800), όπως και με τον Υπεύθυνο Ακαδημιών κ. Μανώλη Ιμπραϊμάκη (τηλ.: 6974 612857).

aigbaa