ΜΕ ΤΟΝ ΓΓΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΟΥ ΖΕΦΥΡΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ 

 

zeftas

 

 

Συνάντηση κορυφής, το απόγευμα της Τετάρτης 14 Απριλίου 2021, για τον εκ των Αντιπροέδρων του Ζέφυρου Αιγάλεω, κ. Σταύρο Τασιόπουλο, ο οποίος είχε επαφή εργασίας με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού (ΓΓΑ) κ. Γιώργο Μαυρωτά.

Ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος της πόλης μας και Δικηγόρος, κ. Τασιόπουλος, είχε αιτηθεί πριν λίγο χρονικό διάστημα την συνάντηση του με τον κ. Μαυρωτά, και το απόγευμα της Τετάρτης ο ΓΓΑ τον υποδέχθηκε στο γραφείο του.

Ως εκπρόσωπος του ΔΣ της ομάδας και παράλληλα, και νομικός σύμβουλος της, ο κ. Τασιόπουλος ενημέρωσε τον κ. Μαυρωτά, για τις ενέργειες που έχει κάνει ο Ζέφυρος Αιγάλεω, σχετικά με την νέα διαδικασία καταγραφής των σωματείων στην ΓΓΑ, όπου ο σύλλογος έχει καταθέσει τα δικαιολογητικά του αναμένοντας αρχικά την Αθλητική Αναγνώριση και κατόπιν την καταχώρηση του στο Μητρώο.

Ο κ. Τασιόπουλος, ανέφερε στον ΓΓΑ και πρώην Βουλευτή, ότι ο Ζέφυρος Αιγάλεω επικροτεί αυτή τη νέα διαδικασία με το Μητρώο, γεγονός που αποτελεί εκσυγχρονισμό στον χώρο του ερασιτεχνικού αθλητισμού και επιβραβεύει τους συνεπείς και νόμιμους, καταθέτοντας παράλληλα τα όποια ερωτήματα του - που έχουν και άλλες ομάδες – σχετικά με τον χρόνο ολοκλήρωσης αυτής της διαδικασίας αναγνώρισης, αλλά και της τελικής καταχώρησης.

Ο κ. Μαυρωτάς, από την πλευρά του εξήγησε στον κ. Τασιόπουλο, την γιγαντιαία προσπάθεια που έγινε στην ΓΓΑ, εν μέσω μάλιστα πανδημίας, τον κόπο και τον χρόνο που χρειάστηκε από τις υπηρεσίες προκειμένου να ελεγχθούν οι φάκελοι των χιλιάδων σωματείων από όλη την Ελλάδα, τονίζοντας του ότι μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα θα έχει περατωθεί αυτό το έργο.

Οι δύο συνομιλητές, μετά τα αμιγώς τεχνοκρατικά θέματα σχετικά με το αθλητικό μητρώο, ανέπτυξαν την συζήτηση και σε ευρύτερο αθλητικό πεδίο.

Ο κ. Τασιόπουλος ως πρώην Δημοτικός Σύμβουλος, αλλά και ως νέος δραστήριος πολίτης, μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί σε τοπικό αθλητικό επίπεδο, όσο αφορά το Αιγάλεω, αλλά και τα ευρύτερα δυτικά προάστια της Αθήνας, στον καθ’ ύλη μάλιστα αρμόδιο σχετικά με τον μαζικό και ερασιτεχνικό αθλητισμό της χώρας, ΓΓΑ κ. Γιώργο Μαυρωτά.

Βαθύς γνώστης του αθλητισμού ο ΓΓΑ, ανέπτυξε στον κ. Τασιόπουλο την κεντρική στρατηγική χάραξη για τον μαζικό αθλητισμό, την μέριμνα που υπάρχει, αλλά και τα πλάνα που υλοποιούνται, ειδικά τώρα που η πανδημία έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα και ο ερασιτεχνικός αθλητισμός χρειάζεται ουσιαστική επανεκκίνηση.

Τέλος, ο κ. Τασιόπουλος, αφού ευχαρίστησε τον κ. Μαυρωτά για την εποικοδομητική συζήτηση, την ανταπόκριση και το ενδιαφέρον του, του απηύθυνε ανοιχτό κάλεσμα για μελλοντική επίσκεψη του στην πόλη μας το Αιγάλεω, όταν οι συνθήκες θα το επιτρέψουν.

Στην κεντρική φώτο, αριστερά ο κ. Τασιόπουλος και δεξιά ο κ. Μαυρωτάς.

 

 

ERGONMAKET