ΜΕ ΜΙΧΑ Ο ΖΕΦΥΡΟΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ

 

ΜΕ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

SIADSOK

 

Ο πολύ σοβαρός τραυματισμός του 25χρονου παίκτη του Δάσους Χαϊδαρίου, Ανδρέα Σιαδήμα, επισκίασε το γειτονικό ντέρμπι Ζέφυρος Αιγάλεω – Δάσος Χαϊδαρίου (1-0), που διεξήχθη το απόγευμα της Κυριακής 1 Νοεμβρίου 2020 στο ΔΑΚ Αιγάλεω, για την 6η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΑ.

Στο 82΄ της συνάντησης, έπειτα από μία σέντρα, Γιατράς και Σιαδήμας, σηκώθηκαν ψηλά για να διεκδικήσουν την μπάλα, αλλά ο παίκτης του Δάσους, έπεσε άσχημα με το πόδι στο τερέν. Ο έμπειρος αμυντικός του Ζέφυρου, Γιάννης Κοκάρης, που ήταν κοντά στην φάση, και βλέποντας τον Σιαδήμα να σφαδάζει από τον πόνο, κατάλαβε αμέσως ότι ο παίκτης του Δάσους έχει υποστεί σοβαρή ζημιά, και αμέσως φώναξε γρήγορα να εισέλθει ο γιατρός στον αγωνιστικό χώρο για να παράσχει τις πρώτες βοήθειες στον τραυματία.

Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, και το ασθενοφόρο μετά από 10΄ είχε έρθει στο ΔΑΚ Αιγάλεω, όπου παράλαβε τον άτυχο ποδοσφαιριστή και η διακομιδή του έγινε στο νοσοκομείο «ΑΤΤΙΚΟΝ» του Χαϊδαρίου.

Οι τελευταίες πληροφορίες, θέλουν τον άτυχο Ανδρέα Σιαδήμα (πρώην παίκτη του Ορφέα Αιγάλεω), να έχει υποστεί, διπλό συντριπτικό κάταγμα στον αστράγαλο και ήδη να έχει προγραμματιστεί η χειρουργική του επέμβαση για τα επόμενα 24ωρα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ζέφυρος Αιγάλεω του Μάρκου Καραμάνη, διατήρησε το αήττητο του, πετυχαίνοντας την 4η σερί νίκη του στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με 1-0 του Δάσους Χαϊδαρίου.

Στο 10΄ ο Μακρυγιάννης είχε δοκάρι για τον Ζέφυρο Αιγάλεω, ενώ την ίδια κατάληξη για τους γηπεδούχους είχε προσπάθεια του Νιώρα στο 32΄. Επίσης ευκαιρίες για τους Αιγαλιώτες είχαν οι Χαλβατζόγλου και Ζυγούρης, με το ημίχρονο να λήγει χωρίς σκορ (0-0).

Στην επανάληψη, και πιο συγκεκριμένα στο 49΄ ο 22χρονος ταλαντούχος Στέφανος Μίχας (κεντρική φώτο), με πολύ ωραία προσωπική ενέργεια και πλασέ, πέτυχε το 1-0, που ήταν και το τελικό σκορ.

Επίσης, στο 90΄ ακυρώθηκε γκολ του Αριτζόγλου ως οφσάϊντ.

Μετά το πέρας της 6ης αγωνιστικής, ο Ζέφυρος Αιγάλεω με 5 ματς (έχει και ένα – 1- ρεπό) είναι στην 3η θέση με 13 βαθμούς έχοντας 4 νίκες, μία (1) ισοπαλία και τέρματα 12-2, ενώ το Δάσος Χαϊδαρίου είναι στην 7η θέση με 8 βαθμούς έχοντας 2 νίκες, 2 ισοπαλίες, 2 ήττες και τέρματα 8-9.

ΖΕΦΥΡΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ: Γιατράς, Νιώρας, Μαρουδιάς, Κοκάρης, Ανδρέου, Μακρυγιάννης, Αθανασόπουλος (60΄ Γριμάνης), Ραυτόπουλος, Ζυγούρης (90΄ Γεωργούλας), Μίχας, Χαλβατζόγλου (75΄ Αριτζόγλου).

ΔΑΣΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Σταυρακάκης, Δακλαδάς, Σιάτρικας, Γεωργιάδης, Παυλίδης, Μαζωνάκης, Λαδάς Π. (60΄ Πρασίνης Γ.), Παπαχαρίσης (68΄ Μαράκος), Ζήσιμος (46΄ Παπαναστάσης), Σιαδήμας (82΄ λ.τ. Χεργκελετζής), Τσίγαλος.

 

BISTROkmak